انقد عصبانیم پسرم دوازده ساله س امروز ازخونه مادربزرگش که نزدیکمونه تنها برگشت همین یساعت پیش.رسید خونه حس کردم کم حرف میزنه حالش گرفته س پرسیدم میگه یه مرده که تعمیرکار بوده یهو منو کشیده برده تو تعمیرگاه یه میله دراورده گرفته روسرم که تو کی هستی چرا رد میشی اسمت چیه بچه منم الهی بمیرم شوکه وترسیده اسمشو گفته فرار کرده میگه دوستای مرده، دورش بودن زدن زیر خنده مرده هم داد زده خندیده نترس چالش بود دوربین مخفی
ایشون همون خانومی که چند روز پیش تاپیکش رفت پربازدید که مادرشوهرم واسه تولد پسرم دوتومن داده ولی گدا هم این پول و نمیخواد چون ما پسرو از دختر برتر میدونیم ارزش پسر بیشتره و باید بابقیه نوه ها فرق کنه.منم جوابشو دادم آبروی بقیه رو نبر کجا پسر به دختر ارجعیت داره؟حرفاش ارزشی نداره من آدم حسابش نمیکنم اما بابت اون پست درمورد پسرم واگذارش میکنم به خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توچه سگی هستی اسم خداروبیاری اخه آشغال تو از خونه وزندگیت انقد عقبی عقده هاتو سرمن خالی میکنی بعدم م ...
بدبخت بیچاره من تهران بهترین محل زندگی میکنم تو مسیرت به جایی که من هستمم نمیخوره فقط میتانی تاخانه بابات بری و نیای پس وشوشو دلتنگت بشه😂مدرسه دولتی و شهریه مگه ملاکه اخه بدبخت.میگم تو تاپیکام زر نزن همچنان گوه اضافی میخوری خالی بند.تو اخه چه احمقی هستی خفه هم که نمیشی
منم زنگ زدم به شوهرم دارم میرم درجریان باش.رفتم جدوآبادش و شستم گذاشتم کنار.همسایه ها هم اومدن بیرون ...
میزاشتی سوهرت بره چرا رفتی با 4تا مرد بی خود
دهن به دهن شدی پس شوهرت چیکار کرد
اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔ آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی خوشبختری❁ ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯ هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت 𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈 ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝