2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه راه سختی ولی آخرش خیلی خوب بود خداروشکر که یه بچه سالم دارین

آره واقعا خداروشکر.که نتیجه اون همه سختی خوب و خیر بود

ان شاالله برای شما خیلی راحتتر بگذره و با دل خوش نینیت رو بغل کنی.آمین💚💚

🙃
دکتر من هیچی نگفت اصلا، فقط گفت برو سونو آن تی هیچ توصیه ای نکرد

دکتر با دکتر فرق میکنه،مال من از چندردز بعد از عقد رفتم پیشش و هرسال چک آپ به موقع میرفتم.بعد از ۷ ۸سال اقدام به بارداری کردم و بعد از ۶ماه باردار شدم دیگه چندسال بود میشناخت منو که استرسیم کوجکترین حس ناخوب یا تغییری که نمفهمیدم چیه رو مطب نشسته بودم😅خودشم دیگه یجورایی استرس گرفته بود و پیگیر کوچکترین مشکلم میشد تا حل شه یا اگه حل شدنی نبود فقط راهکار سازشی میداد.هفته ۲۶که بستری شدم و بخیر گذشت میگفت تو فقط ۳۰ بعد ۳۴ هفته رو رد کن هممون نفس راحت بکشیم.۳۴ که گذشت گفت دیگه تموم شد میری تا ۳۸.نشد هم دیگه خطری براتون نیست بچت آمادست

🙃
الهی عزیزم با دعای شما، فقط از زایمان میترسم

چشم حتما

ببین بانو من از سالها قبلش از فکر زایمان اینقدر میترسیدم که نگو.ولی باردار که شدم یه حس شیرینی داشتم که با زایمان بالاخره به اونی که داره تو وجودم رشد میکنه میرسم و میتونم بغلش کنم دیگه ترسم ریخت.هرروز هم پیج دکار ندا سالاریه رو میدیم که کلیپ کوتاه زایمان میذاشت.هربار از شوق اشک میریختم و همون حس خوبی که منتقل میشد بهم کلی از ترسمو ریخت.و واقعا هم نه ترس داره نه درد.باور کن جدی میگم.اصلا خیلی راحتتر از چیزیه که تصورش رو میکردم.فقط استرسش بالاست.

🙃
دکتر خیلی خوبی داشتین، من دکترم اصلا حرف نزد با من

اگه اینجوره چرا عوضش نمیکنی؟؟آره من عاااشق دکترمم خدا یدونه دخترشو که کشور غریبه نگهداره.مادری کرد برام پا به پای استرسام همراهی کرد حتی تلشو داد بهم که اگه مشکلی پیش اومد هروقت بود بزنگ ولی من هیچوقت روم نشد،روز بستریم زنگ زد بیمارستان به سرپرستار اورژانس که آشنایی داشتن سفارشمو کرد گفت این مامان استرسیه و ترسیده هواشو داشته باش خیلی نازمو کشیدن.برای زایمانم هم محبت های دیگه کرد.فرشته ی زمینی💚💚

🙃
اگه اینجوره چرا عوضش نمیکنی؟؟آره من عاااشق دکترمم خدا یدونه دخترشو که کشور غریبه نگهداره.مادری کرد ب ...

الاندیدم که متاسفانه قبلا سقط داشتی بعد دکترت اینقدر بیخیال و عادی رفتار میکنه؟بنظرم حتما عوضش کن.

🙃