2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیشل آره شنیدم ولی از این پک ده سیسیا نیستش؟ از اونا خیلی میترسم نکروز بگیرم😂😂😂

ده سی سیه 

والا تعریفشو شنیدم نمیدونم 

سی سی ۲ تومن 

من نورامیس زدم سی سی ۵ 

مفتم نمی ارزه لامصب ۲ سی سی طی دومرحله زدم ۱۰ تومن 

حروووومش

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

هر سی سی ۹۰۰

وای چقد خوبببب من سی سی سه و نیم دادم😫😫 حس میکنم پولم الکی رفت تازه باز رفتم ترمیم 

این بار اینو میزنم 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

یسوال شما پرستارین حقوقتون چقدهچون دانشجو پرستاریم میپرسم ممنون

بستگی داره از ۱۰ تا ۲۵

من ۲۳

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ده سی سیه والا تعریفشو شنیدم نمیدونم سی سی ۲ تومن من نورامیس زدم سی سی ۵ مفتم نمی ارزه لامصب ۲ سی سی ...

وای من آبان زدم سی سی سه و نیم 

واسه منم کم موندهههه خیلی رو اعصابمه

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

وای من آبان زدم سی سی سه و نیم واسه منم کم موندهههه خیلی رو اعصابمه

بیا دیگه نزنیم نوارمیس🙁🥹

بخدا روفیل بزنیم 

خیلی میگن خوبه 

خوووب زود میرهمن نورامیس زدم گفت نهایتا ۴ الی ۶ ماه بمونهمیخام ایندفعه مارک ارزونتر بزنم بلکه بیشتر ...

چرا خوب زود میره!

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
من پک ده سی سی زدم البته

منم باید از این پکا بزنم حداقل ماندگاری داشته باشه آخه 

اصلا بی صاحب مونده اولین بار ۸ بهمن زدم دومین بار ۲۳ اسفند ترمیم حالا خییییلی کم شده به نظرم زیشل یا ...

زیشل خوب میمونه؟ بعد چون ارزونتره عوارض نداره؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید