2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 12037 بازدید | 222 پست
نمی‌دونم والا چی بگم بدون قرص هم نمیشه گیر کردم به خدا اگه بدون قرص میشد که از اول دارو نمی‌دادم

باید اول با کمک یک دکتر قرص ها ترک بشن بندازی روی برنامه غذایی و طب سنتی بهتر درمان میکنه  یعنی با کمک طب سنتی کم کم بعد داروها کنار گذاشته بشن از مشاورین طب سنتی شرکت نیوشا کمک بگیر موثره خیلی من خودم گرفتم ازش و همیشه میگیرم بعد هم محبت و آرامش مهربونی بهترش میکنه یه چیزایی این وسط هست که عامل این رفتارش هست اصلا هم نباید ضعف ازت ببینه یعنی واکنش قوی نباید به رفتاراش داشته باشی هرکاری کنه باید یه بی تفاوتی از طرفت ببینه و اینکه اگه درک میکنه بترسه گاهی بزنش که بترسه ولی اگه درک نداره که همون دکتر ولی خب گاهی بچه تک ‌وتوک هم کتک نیازشه ولی یه کتک سبک 

هر کار کردم بدتر می‌کنه روز نیست اشکم رو در نیاره مرسی ممنون میشم برام دعا کن خوب بشه

گاهی که بچه از عمد لج میکنه به چندتا چک نیاز داره که کلا بترسه ولی نه خیلی

کم درحد درس عبرت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گاهی که بچه از عمد لج میکنه به چندتا چک نیاز داره که کلا بترسه ولی نه خیلیکم درحد درس عبرت

هر چی میگی برای همون لحظه های سخت میگه ببخشید باز ادامه میده از اشتباهش درس نمیگیره 

خودم دیگه بریدم 

ممنون از راهنماییت گیرم به خدا به صراطی مستقیم نیست 

هر چی میگی برای همون لحظه های سخت میگه ببخشید باز ادامه میده از اشتباهش درس نمیگیره خودم دیگه بریدم ...

دیگه وقتی درک نداره نمیشه کاری کرد مغزش مشکل داره حتما دیگه تقصیرشم نیست

برادر شوهرم یه دختر معلول داره، همسرش طلاق گرفت بچه رو گذاشت مهریه رو گرفت کلا رفت کنار، برادر شوهرم ...

برادر شوهرت انسان بی نظیریه🌹

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

خوشحال میشن کاملا مشخصه فقط جلوروی آدم می‌کن اخی بمیرم برات وفلان ولی دراصل میگن اخی اینام بدبخت شدن ...

چقدر خاله ی بی عاطفه ای داری 

یعنی من اون دو سه سال کرونا عشق میکردم هیچ خری نمیدیدم هیچ خری خونمون نمیومد.همش دعا میکردم کرونا ۱۰ ...

دور از جون عزیزم 

گلم با آدمای بی‌شعور رفت و آمد نکن .

اوایسم خیلی فرق داده دخترمن حتی نمیشینه حرف نمیزنه بزرگ شده عوض اینکه مدرسه بره ....میدونی آدم خودشم ...

برادر منم کم توان ذهنیه تشنج داره ولی ۲۰ ساله مادرم زحمتشو می‌کشه کل طایفه بهش محبت میکنن می‌دونم خیلی برات سخته خیلی خدا کمکت کنه ولی بچته ول نکن دوباره بچه دار شو یه امیدی میاد به زندگیت 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

یکی تز آشناهای نزدیکمون بچه هاش بیماریه پروانه ایی داشتن

خیلی خیلی سخت بود پوسته دله آدم برای این بچه ها میرفت بچه ها خوشگل وخیلی خیلی باهوش بودن...مادرو پدرشون خیلی صدمه خوردن .خدا یه صبری به این مادر داده بود که میتونس ازشون نگهداری کنه.

الهی خدا به شما وهمسرتون صبر بده و بچت نا شفا بده خیلی سختی میکشی ولی عوضش رو خدا بهت میده

گاهی که بچه از عمد لج میکنه به چندتا چک نیاز داره که کلا بترسه ولی نه خیلیکم درحد درس عبرت

نه کتک اصلا کارساز نیست بچه بیشتر لجباز و چشم سفید میشه...باید صبوری بخرج داد و باهاش راه اومد تا از لجبازی دس برداره

من خواهرشوهرم اینقد زیرزیرکی به رفتار پسرم می‌خندید زنیکه گنده ۵۰ ساله.خداروشکر فهمیدم نوه خودش بیش ...

همین یک بچه رو داری ؟؟ امیدوارم خدا بهتون صبر بده با مشکل بچتون کنار بیایین و روزی برسه پسرت سالم و سرحال بشه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

چقدر گریه کردم با این تایپیک😭😭😭

اینکه ببینی عزیزت داره زجر میکشه و امیدی هم بخوبیش نیست ..

اینکه نمیدونی کی تموم میشه ..

اینکه دعا کنی تموم بشه و بعد بابت دعات عذاب وجدان میگیری 

نگاه بقیه حرفای بقیه حتی دلسوزیای بقیه😭😭😭😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه وقتی درک نداره نمیشه کاری کرد مغزش مشکل داره حتما دیگه تقصیرشم نیست

ولی میدونی خیلی سخته هست آخه گناه من مادر چیه هر روز عذاب شکنجه گریه عدم آرامش 

ممنون از محبتت وقت گذاشتی غم نبینی شما