2777
2789

صب پاشدم تن تن کارامو کردم ماشینو برداشتم رفتم بال مرغ بخرم تازه چن جا رفتم‌گفتن دیر اومدی تموم کردیم😐 درحالی ک تازه ساعت ۴بود اخر یجا پیدا کردم ۴کیلو خریدم با ذغال و خوراکی و...اومدم خونه همشو مزه دار کردم ب شوهرم‌گفتم حالا تو پاشو سریع برو ماشینو بنزین بزن تنگ قلیونم شکسته یدونه تنگ بخر بیا اونم رف خرید اومدهیچ نگف فردا ۱۳بدر نیس .تازه میخواستیم وسیله واسه فردا آماده کنیم خالم زنگ زده فردا میاییم عید دیدنی منو شوهرم سریع رفتیم تقویم نگا کردیم دیدیم دو روز مونده تا ۱۳ انقد خندیدم🤣نمیدونم چطوری پیش خودم حساب کتاب کردم ک فک کردم فردا ۱۳بدره خخ تازه مرغ فروشیا چرا گفتن بال تموم شده ؟!!🤣اینجوری گفتن منم مطمعن تر شده بودم وای چقد ضایع شدم خخ

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

حالا شوهرمم ریلکس نشسته بود فیلم نگا میکرد گفتم اصلا همکاری نمیکنیا نه بچه نگه میداری ن کمک میکنی کم مونده بود دعوامونم بشه😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جاری منم فکر میکرد فرداس تازه من گفتم پس فرداس باورش نشد.یکی یکی از همه پرسید😂

وای منم شوهرم ب برادرشوهرم پیام داده بود فردا کجا میرید اوناام گفتن میریم باغ خودمون فک کنم اوناام نمیدونن فردا ۱۳نیس😂

مرغ کامل بهتر از بال مرغ نیست؟اشکال ندارد فردا هم برین سیزده هم برین

من بال دوس دارم .فک کنم دلم بال میخواسته ۱۳رو جلو انداختم😂

مرغ کامل بهتر از بال مرغ نیست؟اشکال ندارد فردا هم برین سیزده هم برین

با دوتا بچه پدرمون در میاد همون ۱۳هم بتونیم بریم چن ساعت بشینیم هنر کردیم😂

حالا شوهرمم ریلکس نشسته بود فیلم نگا میکرد گفتم اصلا همکاری نمیکنیا نه بچه نگه میداری ن کمک میکنی کم ...

نکته اخلاقی 13میاد ومیره وجداناً یه کاری کنین خوش بگذره واوقات تلخی نداشته باشه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
نکته اخلاقی 13میاد ومیره وجداناً یه کاری کنین خوش بگذره واوقات تلخی نداشته باشه

اخه وسطه بال خورد کردنم دختر کوچیکم هی میومد اذیت میکرد شوهرمم نشسته بود تو اتاق همکاری نمیکرد چه میدونستم فردا ۱۳نیس🤦‍♀️

اخه وسطه بال خورد کردنم دختر کوچیکم هی میومد اذیت میکرد شوهرمم نشسته بود تو اتاق همکاری نمیکرد چه می ...

بر فرضم فرداش 13بوده  قراره سیزده خوش باشیم دیگه 

همسرتو صدا کن وازش کمک بخواه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست