2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 200 پست
بچه های هم سن دخترم عصبیم میکنن از پیش دبستانی ها متنفرم از کفش و دمپایی اندازه دخترم بیزارم

خیلی سخته.

شمام دوست دارین برید ی جای تنها هیچکس نباشه.ازحرفای مردم ازهمه خسته شدیم از خسته شدن خودمون خسته  شدیم .دیگه فکر کنم خودمونم افسردگی گرفتیم من خودم ب شخصه باهیچکس نمیتونم حرف بزنم اینجاهم ک حرف میزنم با گریه مینویسم 

برادر شوهرم یه دختر معلول داره، همسرش طلاق گرفت بچه رو گذاشت مهریه رو گرفت کلا رفت کنار، برادر شوهرم ...

دخترمنم خیلی منودوست داره مشخصه ولی خب نمیدونم میدونی خوب نشدنش اذیتم میکنه تاالانم ب امید امید زندگی کردم ولی زندگی ناامیدم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته.شمام دوست دارین برید ی جای تنها هیچکس نباشه.ازحرفای مردم ازهمه خسته شدیم از خسته شدن خودمو ...

یعنی من اون دو سه سال کرونا عشق میکردم هیچ خری نمیدیدم هیچ خری خونمون نمیومد.همش دعا میکردم کرونا ۱۰ سال دیگه تموم نشه تا هیچکی بچمو نبینه بدبختی من و نبینه‌.الانم میگم کاش طاعون و جذام بیاد بازم مردم هم و نبینن.

اوکی بود.ولی ما شک بردیم چرا هیچ آوا و اصواتی نداره و باید حداقل مامان بابا بگه ولی نمی‌گفت.دیگه کم ...

انشالله خداشفاش بده وبه شماارامظ

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ممنون عزیزم.ما که امیدی نداریم تو عنفوان جوانی ناامید از آینده...

بچه ی شما حرف میزنه؟چون بیشفعالا حرف میزنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یعنی من اون دو سه سال کرونا عشق میکردم هیچ خری نمیدیدم هیچ خری خونمون نمیومد.همش دعا میکردم کرونا ۱۰ ...

خوشحال میشن کاملا مشخصه فقط جلوروی آدم می‌کن اخی بمیرم برات وفلان ولی دراصل میگن اخی اینام بدبخت شدن.

من یبار خاله ام بهم گفت تاوقتی بچت اینجورنشده بود میگفتم خدایا زندگیش چقد خوبه خوشبحالش  ولی دیدم بچت اینجوری شد گفتم زندگی توام خراب شد.

پسر من اوتیسمشدید بیش فعال شدید و معلول ذهنی شدیده.پکیج کامل بدبختی

خدا بزرگتر از این حرفاس،انشالله خدا خودش بهمون رحم کنه،پسر منم کلام نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هیچوقت این حرفش یادم نمیره تو۳سالگی دخترم زد و واقعا دلم ازش شکست

غلط کرده،حتی اگه اینجوری باشه هیچکس حق نداره به جای خدا حرف بزنه

خوشحال میشن کاملا مشخصه فقط جلوروی آدم می‌کن اخی بمیرم برات وفلان ولی دراصل میگن اخی اینام بدبخت شدن ...

من خواهرشوهرم اینقد زیرزیرکی به رفتار پسرم می‌خندید زنیکه گنده ۵۰ ساله.خداروشکر فهمیدم نوه خودش بیش فعال شده اینقد خوشحال شدم که نگو