2777
2789
عنوان

دیت اول

349 بازدید | 54 پست

سلام دخترا بیاین از تجربیاتتون بهم بگین لطفا یه ماهه با یک پسره آشنا شدم صحبت کردیم یکی دو هفته بعد دقیق یادم نیست گفت من آدمی نیستم رل بزنم چند سال اینا یکی دو ماه بحرفیم اگه اخلاقمون اوکیه نظر منم جدیه خوشم اومده ازت اینا ( پسره خیلی جنتلمنه روز سوم تولدم بود کادو گرفت برام ولی دم عید نتونستم برم پیشش )منم گفتم باشه.حالا دوشنبه اولین بار دارم میرم دست و خیلی استرس دارم یکم راهنمایی کنین چیکار کنم چیکار نکنم و راستش گفت میام دنبالت دانشگاه خودم بعد میریم جایی راستی کجا برم کسی نبینه :) مرسی ک وقت میزارین میخونین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس طبیعیه همینکه طرفو ببینی آروم میشی

فقط نه خیلی سنگین باش نه زیادی بگو بخند کن

بیشتر شنونده باش بذا اون حرف بزنه

برا قرار اول هم هیچ جایی بجز کافه نرو

من خودم ترجیح میدم اولین دیت نرم تو ماشین طرف

خودت برو

استرس طبیعیه همینکه طرفو ببینی آروم میشیفقط نه خیلی سنگین باش نه زیادی بگو بخند کنبیشتر شنونده باش ب ...

من بیرون زیادی نرفتم یعنی بخاطر دانشگاه یکم آزادم و راستش زیادی نمی‌شناسم جایی رو شاید دستپاچلفتی کنم کسی ببینه منو برای همین گفت بیام منم اوکی دادم :)

من بیرون زیادی نرفتم یعنی بخاطر دانشگاه یکم آزادم و راستش زیادی نمی‌شناسم جایی رو شاید دستپاچلفتی کن ...

ی کافه ای برو ک فک میکنی کمتر کسی از اشناها بره اونجا

حواسم باشه جای خلوت نری

لازمم نیس با ماشین اون بری با اسنپ برو خودت 

بنظرم قرار اولو اصلا نرو تو ماشین طرف خیلی ریسکه

ی کافه ای برو ک فک میکنی کمتر کسی از اشناها بره اونجاحواسم باشه جای خلوت نریلازمم نیس با ماشین اون ب ...

باشه سعی میکنم حتما این کار رو بکنم 

از نظر چی ریسکه؟

عزیزم استرس کاملا عادیه ولی سعی کن تو قرار اولت خیلی رفتارت منطقی و اروم خانومانه باشه چون وقتی خیلیی استرس داری مسلط نیستی به حرف زدن و اینا 

برا قرار اول ی جای اروم که حرف بزنین بهتره مثل داخل ماشین چون گفتی کسی نبینه کافه خلوت خوبه پارک خلوت خوبه