2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26166 بازدید | 5664 پست
از سالی که تو رفتی من اومدم 😂😂😂😂 پس فکر کنم اینا رو بشناسی رونی ۱۰، لیلی ۷۶، سوگند۲۲، Nilay، شیط ...

هارلی و سوگند رو یادمه بقیه یادم نیست 

😂

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@اتوبان قبلاً یکی داشت سایت سال ۹۷ تا ۹۸ مشکلات فنی سایت رو درست میکرد، اسمش امیر فنی بود ، جواب هم ...

وااای 😆بچهام همیشه در صحنه فعالن 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

وااای 😆بچهام همیشه در صحنه فعالن

😂😂😂😂

جدای امیر فنی دوتا آقای دیگه هم بودن بین اکثر کاربر های اینجا محبوب بودن، باید هم می‌دیدی چه داداش داداشی راه انداخته بودن، اوایل خوب بودن اون دو تا آقا بعد کم کم دیگه اون خطوط قرمز رد می‌شد و خود همون کاربر ها انداختنشون بیرون اما ۲ سال بود فاصله اون محبوب بودن و نبودن 😂

😂😂😂😂جدای امیر فنی دوتا آقای دیگه هم بودن بین اکثر کاربر های اینجا محبوب بودن، باید هم می‌دیدی چه ...

مردام که خداخواسته 

زود هول میشن 😅🤌

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

صحیح 😍 هارلی چند تا دوست پایه داشت مچ بودن با هم،راستی الان یادم اومد کاربری به نام فاخته یادته 😂؟

فاخته نه یادم نیست 

ببین اون موقع مهدیار تازه به دنیا اومده بود من خیلی وقت نمی‌کردم همش اینجا باشم 

کمتر میومدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاخته نه یادم نیست ببین اون موقع مهدیار تازه به دنیا اومده بود من خیلی وقت نمی‌کردم همش اینجا باشم ک ...

صحیح، کاربری بود که همش تاپیک میزد شوهرم منو میزنه و..... کلی کاربر هم پایه تاپیک هاش گریه و زاری، تاپیک هاش پربازدید می‌رفت، من تازه اومده بودم سایت و رفتم تاپیکش تازه تاپیک رو زده بود و من صفحه ۲ رفتم قرار بود عکس بزاره از صورتش، گفته بود شوهرم زده دوتا چشام کبود شده ، خودشم خواست بزاره، کسی حتی نگفت بهش که عکس بزار و.....، عکس گذاشت دیدم دور دوتا پلک بالاش بصورت مرتب و قرینه تیره کرده گفته اینا جای مشته 😂 کل کاربر ها توپیدن بهش ما رو مسخره کردی و.... گفت نه واقعیه ببین چی شده ، همه فهمیدن چه خبره ، تاپیک پشت تاپیک که مسخرش کردن و خیلی ها گفتن از خودم ناراحتم که برای همچین آدمی گریه کردم ، تو سرچ نی نی سایت بزنی فاخته میاد بالا خیلی تاپیک ، همون موقع قطع دسترسی کرد رفت😂 

صحیح، کاربری بود که همش تاپیک میزد شوهرم منو میزنه و..... کلی کاربر هم پایه تاپیک هاش گریه و زاری، ت ...

ای وای😂😂😂نمی‌دونم بعضیا عقده چی رو دارن 

حداقل دروغ میگی رو خونی دروغ بگو 

آخه کتک خوردن 😬😬😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂

لیلایی چه خبر 

خوبی خوشی 

فرشید خاله خوبه 🩷😍

لیلایی چه خبر خوبی خوشی فرشید خاله خوبه 🩷😍

فدات شم 💋 

خوبه مرسی، ❤️ درساش رو خونده داره کارتون میبینه ، ۱۰۱ توله سگ رو براش گذاشتم 😂 

راستی آجی شرکت برای روز مادر چیزی بهتون داد؟

😂😂😂😂 میگن دروغ گو خودش خودش رو لو میده ، حالا همینه 😂

دقیقا بالاخره یه جا سوتی میدن 😂😂😂 

این همه اینجا لو رفتن درس عبرت نشد براشون 

باز خالی بندی میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40