2777
2789

از اول ازدواج هرچی طلا داشتم دادم بابت خونه و ماشین 

الان یه خونه ۱۲۰متری دارم یه ماشین فیدیلیتی

ولیییییی طلا کار کرده که میگم اگه کل طلام نگه میداشتم الان سرمایه م چند برابر حالا بود

تا کی میخاد بره بالا اخه این چه وضعشه 

خصوصا واسه ماشین خیلییی میسوزم کاش ۲۰۶میخریدم بقیه طلاهام میموند هر روز کارم حرص خوردنه

خداروشکر کن که داشتی و تبدیلش کردی به چیزای خوب 

استفادش داری میبری 

همش که به طلا جم کردن نیست 

لذت داشته هات ببر

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه ب ماشین و خونه رفته

برا ما بخاطر ورشکستگی رفت

نزدیک ۷۰ گرمم گم شد دزدیده شد نمیدونم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه چند گرم طلا داشتی که با فروشش هم خونه خریدی هم ماشین 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

میدونی که همون خونه و ماشین رو اگه قبلن نمیخریدی الان خریدتش محال ممکن بود ...طلا رو میشه تیکه تیکه خرید ولی خونه و ماشین رو نه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خداروشکر کن که داشتی و تبدیلش کردی به چیزای خوب استفادش داری میبری همش که به طلا جم کردن نیست لذت دا ...

کاش میتونستم لذت ببرم 

شوهرم خیلی زحمت میکشه 

برادرشوهرم از اول هرچی داشت داد به طلا 

الان همش سرکوفت میزنه میگه دیدین ماشین بدرد نمیخوره سرمایه من بیشتر از شما شد

مگه چند گرم طلا داشتی که با فروشش هم خونه خریدی هم ماشین

۱۲ساله عروسی کردم اولش که سرویس عروسیم و طلاهام خیلی سنگین بود 

با النگو هام ۲۰۶هریدم۳۰تومن همون ۲۰۶شد ۱۲۰تومن فروختم یکمم طلا گذاشتم خونه رو خریدم اونموقع۲۵۰تومن

بعدم باز طلا دادم و شوهرم کار کرد یه ۲۰۶خریدم همون شد ۴۰۰تومن باز طلا فروختم و پول نقد تا چند ماه پیش که فیدیلیتی خریدم

شوهرم درآمدش خوبه 

حرص اینو میخورم زحمتاش میتونست چندین برابر شه

کاش میتونستم لذت ببرم شوهرم خیلی زحمت میکشه برادرشوهرم از اول هرچی داشت داد به طلا الان همش سرکوفت م ...

عزیزم طلا رو میخرن برای حفظ سرمایه و تبدیل به ملک تو ایران هیچی به اندازه ملک سود نمیده گاهی اوقات طلا مثل امسال افزایش شارپی میده بعد اصلاح میخوره و تثبیت ولی ملک همیشه افزایشش داره و هیچ وقت کاهش پیدا نمیکنه و حتی در رکود هم افزایش قیمت داره 

چرا اینجوری شدیم مردم ایران. حرص چیو میخوری. چندسال آدم تو این دنیاست همه رو باید بزاره بره. حالا خداروشکر کن خونه داری ماشین داری تن سالم داری خانواده و همسر داری نشستی برا چی حرص میخوری. از عمرو جوونیت لذت ببر. مال جمع کردن خاصیتش همینه آدم فقط براش غصه میخوره. روح آدمیزاد گیر میکنه به این‌چیزها.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون