2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26133 بازدید | 5662 پست
😂😂😂😂 میگن دروغ گو خودش خودش رو لو میده ، حالا همینه 😂

دقیقا بالاخره یه جا سوتی میدن 😂😂😂 

این همه اینجا لو رفتن درس عبرت نشد براشون 

باز خالی بندی میکنن 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات شم 💋 خوبه مرسی، ❤️ درساش رو خونده داره کارتون میبینه ، ۱۰۱ توله سگ رو براش گذاشتم 😂 راستی آجی ...

قلفونششش بلم 😍😍😍

نه ندادن خسیسا 😅نهایتم میدادن کارت هدیه ۵۰۰هستش دیگه 😄

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قلفونششش بلم 😍😍😍نه ندادن خسیسا 😅نهایتم میدادن کارت هدیه ۵۰۰هستش دیگه 😄

خدا نکنه عزیز دلم ❤️ 

😂 

دیدی بعضی از خانومای سن بالا چهره بانمکی دارن 😍، یه گوگولی بودن خاصی دارن ❤️ 

یه کلیپ دیدم بلاگر ایرانی رفته آلمان زندگی میکنه ، همسایش پیر زن خیلی مهربون، چهرش بانمک و گوگولی😍❤️❤️❤️❤️ یعنی من خودم اگه اونجا بودم بوسش میکردم با اون لپاش😍 بلاگر گفت وقتی منو میبینه محکم بغلم می‌کنه و برای اینکه خونه بیکار نمونه با دوچرخه برقی ۳ چرخ میره روزنامه پخش می‌کنه بصورت رایگان، گفت آنقدر مهربونه که فداش بشم منه 😂😍 ۷۶ سالشه این خانم آلمانی 

😂😂😂 یه سوال فنی چرا با کاربری قبل ۹۶ نیومدی ؟

اون موقع خاموش میخوندم 

فرصت پست گذاشتن نداشتم 😂ثبت نام نکردم 

دیگه کرونا اومد همش خونه ثبت نام کردم 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه عزیز دلم ❤️ 😂 دیدی بعضی از خانومای سن بالا چهره بانمکی دارن 😍، یه گوگولی بودن خاصی دارن ❤ ...

واااای نگو عاشقشونمممممم 😃😄

دوسدارم بقلشون کنم ماچشون کنم 

وااای قلبن قلب 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫