گاهی فکر میکنم یادم میفته وقتی حامله بودم اصلا به خودم ارزش نمیدادم همش همه جا برا کار و ظرف شستن داوطلب بودم هیچکس نمیگفت چرا داری کار میکنی یا برو بشین الان زن حامله میبینم حالش کامل خوبه مثل زمین گیرا میشینن تازه پتو هم میندازن زیر و روشون 😑😑یادمه خواهرم یه مهمونی داشت از اول تا آخر هررر چی ظرف کثیف بود شستم حالا بقیه هیچی خواهرم یبار نگفت بیا بشین یا دلش بسوزه فقط بفکر ظرفاش بود که شسته بشه چقد بدبخت و خار بودم
نباید به دوستم سه بار فرصت میدادم برای اینکه بتونم ببخشمش کاره احمقانه ای کردم
زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم وقتی به این فکر میکنم که چقدر به بقیه کمک کردم و بقیه وقتی بهشون نیاز داشتم نبودن ،یا مثلاً چقدر مهربون بودم و تو انتخاب کلماتی که از دهنم در میومد همیشه دقت میکردم که دل بقیه رو نشکنم ولی بقیه همیشه باهام برعکس رفتار میکردن همیشه تو هر شرایطی کنار دوستام بودم و اگر حالشون بد بود خوبشون میکردم و میخندوندمشون ولی وقتی خودم به همه اینا نیاز داشتم هیچکس نبود.....
زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️
وارد شدن توی رابطه های الکی و پوچ، من چون از کودکی زشت متولد شدم کسی تحویلم نمیگرفت و همه جا مسخرم میکردن دوران نوجوانی ک شد برای خودنمایی دست ب خیلی کارا زدم رفتم تو خط پسر بازی اینا دیگه تهشم خودم نابود شدم
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
پشیمونم ازین که به خانوادم بی احترامی کردم. حالا هرچقدر که تو فشار بودم و تقصیر اونا بود که البته همیشه تقصیر اونا نبوده🫠هیچی نمی ارزه به اینکه به کسایی که بزرگت کردن بی احترامی کنی. از این به بعد خودم درست میکنم و سعی میکنم احترام همرو به خصوص بزرگترارو نگه دارم
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡