2777
2789

نزدیک ۷۰ گرم طلا گم شده تو خونم😁

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۴،۵ سال قبل ی گردنبند ۷ گرمی گم کردم ک بابام برای تولدم خریده بود

شده دیگه ، غصه شو نخور 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

منم یبار یه انگشتر نسبتا سنگین و یبار هم موقع پرو لباس تو فروشگاه یه لنگه گوشواره گم کردم

فدای سرت پیش اومده دیگه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

نزدیک ۷۰ گرم طلا گم شده تو خونم😁

خب تو‌خونه ات پیدا میشه 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

واسه منو دزدیدن

هعی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

خب تو‌خونه ات پیدا میشه 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️واسه منو دزدیدنهعی

برا منم احتمال ۹۹ درصد همسایم دزدید

ن دو سال گذشته اثاث کشیم کردم کل خونه رو زیر و رو کردم

اونروزی ک گم‌شد همسایه رفت اتاقم با تلفن حرف بزنه از اونروز دیگه رفت ک رفت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چی شد پیداش نکردی

ن دزدیدن

دو ساله

فدا ی تار موت. خاله من ۶ تا النگو پهن با گردنبند از این قدیمی سکه ای ها گم کرد چون همه جا با خودش راه میبرد میذاشت تو کیفش. انقددد شوهرخالم غر زد عصبیش کرد از اخر گف از خونه بابام اوردم مگ مال تو بوده راست هم میگفت اقاجانم بهش داده بود. الان هرکی ازش میپرسه ناراحت نیستی میگ ن رفت دیگ سکته کنم بابتش