2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26165 بازدید | 5664 پست
تکه کلاممه 😅 میگم صحیح جالبه 😅

اهان 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزی؟ بخوری دیزی 😂 ما همینطوری عاششقت هستیم، تو خودت نمره بیستی ،😍 سمت شما برف، سمت ما هیچی نیست، ...

وااا دیروز بود انگار باد گرم اومد 

الودگی که سمتتون نیست؟؟

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام خانوما چطور مطورین 😀یهو دلم هواتونو کرد خوب و خوشین 🧐

سلام عزیزم 

چطوری 

دوتا فندوقای خاله چطورن 😍❤️

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

قربونت بد نیستن شکر خدا بی خوابی زده به سرم 😁ریحون اینورا نیومده ؟چند روزه آثاری ازش نیس

ریحونی دیروز بودش 

اتفاقا میاد سر میزنه بهمون  .سرش خلوت باشه 

اینجا بساط پهن میکنه 😂

خداروشکر همیشه خوب باشی 

منکه بدخوابم 

ولی امروز حسابی کار خونه و پخت وسایل 

نا ندارم دیگه 😅

وااا دیروز بود انگار باد گرم اومد الودگی که سمتتون نیست؟؟

خیلی‌ کم ، ولی ۴، ۵ روز پیش خیلی‌ زیاد بود، یه لحظه حس کردم تهران زندگی می‌کنم ،🙃 

۳ هفته پیش هم زمین لرزه داشتیم ۷ صبح، خیلی شدید بود که مرکزش اگه اشتباه نکنم گفت شهرستان هفتگل بود، 

باورت میشه هنوز بارون نباریده اینجا، کی بود بهت گفتم بارون داریم دیگه خبری نیست، امروز نسبت به دیروز سرد تر بود فقط همین 

عه کار میکنه خداروشکر همیشه سایت مدیونمون بود الان یبار ما مدیون شدیم 😅شبنمی هوای اونجا چطوره ؟؟

آره دیگه رمز داد 

همیشه شعبان یه دفعه رمضان 😂

هوا خوبه اینجا برف نیومد یکم اومد جمع نشد 

فقط شب سرد میشه چون نزدیک کوه هستیم و رو کوه برف هست سرماش میاد پایین 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی‌ کم ، ولی ۴، ۵ روز پیش خیلی‌ زیاد بود، یه لحظه حس کردم تهران زندگی می‌کنم ،🙃 ۳ هفته پیش هم زمی ...

وااای 

خدا بخیر کنه 

زلزله دیگه چی میگه 

ان شالله ماه جدید بباره 

معلوم نیست هوا چه مرضی گرفته 

آره دیگه رمز داد همیشه شعبان یه دفعه رمضان 😂هوا خوبه اینجا برف نیومد یکم اومد جمع نشد فقط شب سرد می ...

وااای کوه برفش خیلی قشنگه 

اینجام همینطور 

امروزم که افتابی هستش

@لیلا_70‍ 

@mary2772    

@99999999999999    

@مامان،مهدیار2 چرا تگ نشدی 

@markooo    

سلام خوشگلا پیشاپیش یلداتون مبارک .عمر  غماتون کوتاه 

عمر شادیات طولانی 🍎🍉😍😍😍😍