2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26195 بازدید | 5674 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دیگه دیررررره😩بغض تو گلوم گیره 🥺دیگه چیکار کنم یدونه لیلا بیشتر مگه داریم 🤌😂خوبم خداروشکر ز ...

شعر و رپ می‌خونی 😂 ای یاس، ای تتلو 😂 

💋💋💋💋💋 

همیشه خوب باشی 🥺

فدایت تو یار جنگی منی ❤️❤️❤️❤️ 

سلام عسلم 😂😂😂😂😂😂چشم رو خوب اومدی تسلیم هرگز 😅😅😅

😂🤣😂🤣

گیلانی و تسلیم 

نووو نووو😁

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

شعر و رپ می‌خونی 😂 ای یاس، ای تتلو 😂 💋💋💋💋💋 همیشه خوب باشی 🥺فدایت تو یار جنگی منی ❤️❤️❤️❤️

عزیزی 

چیکار کنیم 

گفتیم یه  مصرع   بگیم شاید عاشقمون بشی 😆

توام همیشه عشق جانم 

هوای افتابی بعد برف داره چه میکنه اینجا 😆

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

کاربری دوم رو مدیون فراموشی رمز هستم 😅😅😅 سایت خراب یه جا به درد خورد

عه کار میکنه 

خداروشکر 

همیشه سایت مدیونمون بود الان 

یبار ما مدیون شدیم 😅

شبنمی هوای اونجا چطوره ؟؟

عزیزی چیکار کنیم گفتیم یه مصرع بگیم شاید عاشقمون بشی 😆توام همیشه عشق جانم هوای افتابی بعد برف دا ...

عزیزی؟ بخوری دیزی 😂 

ما همینطوری عاششقت هستیم، تو خودت نمره بیستی ،😍 

سمت شما برف، سمت ما هیچی نیست، فقط هوای سرد ، 😅

مرسی عزیزم 💋 💋 چرا آجی ؟ شهر دیگه هستن یا اونقدر پایه دورهمی نیستن؟

خواهش می کنم گلم 🤍💚

چرا بودن ولی ما همیشه با خانواده پدریم شب چله میگرفتیم الان هم که ازدواج کردم دیگه خانواده خودم با خانواده شوهرم اما مامانم اینا بعد ما که میریم خونه پدرشوهرم دوساله میرن خونه پدربزرگم خاله و داییم اینا هم میان اونجا

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
صحیح جالبه 😍 همیشه به شادی و گردش عزیز دلم ❤️

چی جالبه🥲🤔

ممنون همچینین ابجی 🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪