با هر دختری دوست میشم اولش خوب و مهربون و واسه خودش چهارچوب داره اما بعد از یه مدتی متاسفانه غرق پسر بازی میشه و اخلاقیات و کنار میزاره انگار شانسم اینه تو دوران راهنمایی با یکی دوست بودم کلاس نهم همزمان با دو تا پسر دوست شد و... تو دوران دبیرستان بازم با یه دختری دوست شدم خیلی دوستش داشتم اونم سال اخر گند زد یعنی طوری بود از ماشین یه پسر پیاده میشد میرفت خونه یه پسر دیگه با اینکه خیلی دوستش داشتم مجبور شدم قطع رابطه کنم اخرین باری که رفتیم بیرون کم مونده بود کارمون به گشت و پلیس بکشه، الان سه ساله با یکی تو دانشگاه دوستم امسال زده به سیم اخر بدون اغراق بگم به تموم پسرای دانشکدهمون دایرکت داده و لاس میزنه باهاشون حتی اونایی که دوست دختر دارن ، به چهار پنج نفرشون پیشنهاد داده که رد کردن ، طوری که از کنار پسرا رد میشیم بهش میخندن یا بلند بلند حرف میزنن که این دختره به من دایرکت داده انگشت نما شده..خیلی دختر خوب و ساده ای بود حیف شد ، به من ربطی نداره کار هر کسی به خودش مربوطه اما به عنوان یه دوست صمیمی من اذیت میشم ، نمیتونم دو دقیقه باهاش برم بیرون یا همش موقع بیرون رفتن با پسرا حرف میزنه یا هر دفعه یکی رو میاره منم اون وسط مثل مترسک میشم...نمیدونم چرا اینطوری میشه؟ چرا نمیتونم با یه ادم نرمال دوست بشم