2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26218 بازدید | 5678 پست
بعد بهش بی شعور و بی صفت میگیم بهش برمی خوره😆 اونوقت بعد چندین ماه تازه دوزاریش افتاده بهش توهین کر ...

من اون موقع توی سایت هم گفتم بخاطر راهنماییهاش ازش ممنونم واقعا هم انصافا خوب راهنمایی میکرد ولی زبانش تنده وقتی توهین میکنه به هیچ چیزی اهمیت نمیده تر و خشک رو باهم میسوزونه منم اون شب واقعا بخاطر توهیناش تپش قلب گرفتم گفتم چرا باشم بخاطر کی مگر سایت مال منه که در هر شرایط تحملش کنم اونم با شرایطی که من دارم بد از چشمم افتاد  

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدارو شکر مرسیییییی ، آره بابا چند ماهی میشه ، خدارو شکر عالییییییی اسپند دود کنین که به چشم زدن مجا ...

ایمان بیار.چش شور همه جا باشه چش میزنه 

پراز رونق و رزو روزی باشی 

چش حسود کف پاهات 

چقد خوشحال شدم 😍😍😍😍

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

دقیقا .بدون تو الان دیدن داره 😆پشه پر نمیزنه

تا زمانی که اونجا هست و نفس می‌کشه ثانیه به ثانیه مدیون منه ، حتی اگه انکار کنه ، یه سر بره به لیستش بزنه بعد مثل الاغ عر عر کنه 

خیلی در مورد حلال حروم حرف میزد ولی در عمل حتی به قول نهال در حد گوووز هم نیست 

سلام خوبی؟ چرا گاهی سر می‌زنم خبری نیس میرم ۲باره

سلام گل 

عه واااا دلا 

دلا عه وااا 

دختر خوب تگت میکنم رگباریا 🤌😂

بگو بیام یه ریپ مانای خول و چله بزنم 🥲😆

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلاااام خوبی؟ کجایی؟ جه خبر از نهال؟

وای عشقم اومد 

یه بار یکی عشقمو جدا کرده بود طلسم کرده بود😭😆 

نهال و هم یه بیشعور دیگه فراریش داد و رفت

خواستی بعدا پی وی برات میگم  

چشم چه بد 🥲شنیدم شهرها درگیر الودگی شدن خیلی خیلی مراقب کنید از خودتون خدا نکرده خیلیا از آلودگی دا ...

چشمت بی بلا

اره خیلی هواشناسی قول یه بارندگی داده ولی نمیدونم خدا چی بخواد بباره فکر کنم هوا تمیز میشه 

چیکار کنیم نفس نکشیم 😂

متأسفانه اینطوره ولی کاری نمیشه کرد تبریز هم کارخونه زیاد داره هم اونا هم دود ماشینا الان دود وسایل گرمایشی هم هست هر جور نگاه کنیم زمستان سختی داریم با این اوصاف اگر بارش نداشته باشیم

اخه ما شرایط شمال اومدنم نداریم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من اون موقع توی سایت هم گفتم بخاطر راهنماییهاش ازش ممنونم واقعا هم انصافا خوب راهنمایی میکرد ولی زبا ...

اوناییم که دیدن و موندن و نمیتونم درک کنم 

همون بهتر که دیر یا زود متوجه شدی که یه آشغال به تمام معناست 

وای عشقم اومد یه بار یکی عشقمو جدا کرده بود طلسم کرده بود😭😆 نهال و هم یه بیشعور دیگه فراریش داد و ...

خوبی؟ چه خبرا؟ اتفاقا همین دیروز سراعتو از وفا گرفتم 

نهال جی شده؟ خوبه؟

کی؟ اعلانی ازت نداشتم نکنه اعلانای اینجا ترکیده؟

نه 😅😂😂

میگم مجبورم میکنی هر روز ده بار تگت کنم 

تا بتونم روی ماهت و ببینم 🤌😅

تا زمانی که اونجا هست و نفس می‌کشه ثانیه به ثانیه مدیون منه ، حتی اگه انکار کنه ، یه سر بره به لیستش ...

حلال حروم 🤌😂

شعر میگه اسکول 

اون چی میفهمه حلال و با کدوم ح مینویسن 

بابا پی پی خورده از این چیزا حالیش شه 

چی میگی دختر خوب 

این تهش اینه که کاسه ی گدایی بزاره براش ۱۰۰ ت جور کنیم هر ماه 😆ببینم چند بار به گی خوردن افتاده از دستت داده 

گوز گوز زیاد بلده خوب یادش دادن 

بزار مخروبش با خودشو دوتا از ماله کشاش پیش بره