2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26260 بازدید | 5684 پست
بله گلم 🤍💚ممنون تو چطوری سرماخوردگیت بهتر شده؟

خداروشکر 

اره منم که اصولا از این و اون میگیرم 

خداروشکر این هفته در امان بودم خوبم ❤️❤️💋

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

خدارو شکر مرسیییییی ، آره بابا چند ماهی میشه ، خدارو شکر عالییییییی اسپند دود کنین که به چشم زدن مجا ...

خواهش می کنم 

پر رونق باشه 

نمی دیدی مامانی زود چشم زخم میزاشت حق داشت دیگه🥲😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یدونست واسه نمونست😍✅

❤️💋البته خودتم از خوبای روزگاری 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

خداروشکر اره منم که اصولا از این و اون میگیرم خداروشکر این هفته در امان بودم خوبم ❤️❤️💋

مواظبت کن در مراوده با افراد

خدا رو شکر 🤍💚

اینجا الودگی هوا زیاده مدارس تعطیله منم گلوم حساسه از ترسم جرأت بیرون رفتن ندارم هر جا برم باید ماسک بزنم🙁

نه بابا از جایی که وجودشو مدیون منه

ا  من نرفتم خیلی وقته از وقتی پزشکیان خواست رییس جمهور بشه

ولی اخراج بودن تو برام تعجب نداشت از کاربری خودم خبر ندارم 

میشع تاپیک اخرمو بخونین

رزماری دختر داییم به ابروهاش میزد خیلی پر شده ولی میخک رو نمیدونم من خودم هم روغن زیتون اصل میزدم برای پرشدن ابروهام خیلی اثر داشت

ا من نرفتم خیلی وقته از وقتی پزشکیان خواست رییس جمهور بشهولی اخراج بودن تو برام تعجب نداشت از کاربر ...

بعد بهش بی شعور و بی صفت میگیم بهش برمی خوره😆 

اونوقت بعد چندین ماه تازه دوزاریش افتاده بهش توهین کردیم😭😆🤣

آره واقعا دور از شوخی اینجام چیزی نگین ، بارها و بارها امتحان کردم

درسته بحث اه کشیدنه دیگه نمیدونم که چه کسی با چه شرایطی پشت گوشی نشسته داره تایپ میکنه ممکنه یه لحظه دلش بخواد و چشم بخوریم به همین سادگی 

تا میتونم میگم نمیگم ولی گاه ادم میگه 

مواظبت کن در مراوده با افرادخدا رو شکر 🤍💚اینجا الودگی هوا زیاده مدارس تعطیله منم گلوم حساسه از ترس ...

چشم 

چه بد 🥲شنیدم شهرها درگیر الودگی شدن 

خیلی خیلی مراقب کنید از خودتون 

خدا نکرده خیلیا از آلودگی داعون شدن 

به مجبور پا شدن اومدن شمال 

نه بابا از جایی که وجودشو مدیون منه

دقیقا .بدون تو الان دیدن داره 

😆

پشه پر نمیزنه 

میشع تاپیک اخرمو بخونین

عزیزم راهنماییت کردم اونجا