2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26260 بازدید | 5684 پست
سلام ماری جون حواست بهم هستااااا نیستی

سلام اخه کسی هم نیست که باشم هر وقت میام میبینم کسی نیست منم نمیام چند روز پیشم مریض بودم حوصله گوشی نداشتم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
😂😂😂قشنگ بود .سنگین بود سکوت نیازم الان 😆_maaahiiiiioajننه از جنگ با بچها برگشتی یسری بزن بهمون ل ...

گاهی در حد خوندن میام و تمام 

خیلی وقت بود نبودم اومدممم دیدم به به اخراج هم شدم 😭😆😆😆 

بی صفت واسه بعضیا فقط یه واژست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لابد تلگرام سر میزنم سایت دیگه چند روزیه نمیاد و قرار نیست حالا حالا ها بیاد خداحافظی کرد و رفت نه ک ...

نه شوخی میکنم عزیزم 

ریحون خیلی بامرامه خیلی عشقه 😍😍😍😍😍

ببین خیلی وقتا نیستش 

ولی کار داشته باشیم پیوی همینجا بهش میگم 

مرام میزاره میاد جواب میده 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام عزیز دلم زندگی می کنیم ، تو چطوری خوبی

سلام اره خدا رو شکر الان خوبم 

بچه هات چطورن ؟کارو بارت رو زدی ؟چطوره ؟

گاهی در حد خوندن میام و تمام خیلی وقت بود نبودم اومدممم دیدم به به اخراج هم شدم 😭😆😆😆 بی صفت واسه ...

اخ اخ گفتی 

اصن باید این جمله رو طلا گرفت زد 

تو یه سایت مخروبه 😂😂😂😂

دیدی هرکی بی صفته 

گربه دوسته 😂😂😂

مدیونی فک کنی به کسی زدم اینو 😅

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

نه شوخی میکنم عزیزم ریحون خیلی بامرامه خیلی عشقه 😍😍😍😍😍ببین خیلی وقتا نیستش ولی کار داشته باشیم ...

بزار بگم که دیگه یه مدت نمیاد اگه نبود نگران نباشین 

البته انشاالله هر چه زودتر برگرده 

ببین جز معدود کسایی که معرفت داره و فقط لب و لوچه نیست

گاهی در حد خوندن میام و تمام خیلی وقت بود نبودم اومدممم دیدم به به اخراج هم شدم 😭😆😆😆 بی صفت واسه ...

از اینجا اخراج شده بودی؟چرا بی دلیل؟

سلام اخه کسی هم نیست که باشم هر وقت میام میبینم کسی نیست منم نمیام چند روز پیشم مریض بودم حوصله گوشی ...

عزیزم 🥲الان بهتری خوبی 

بلا ازت دور باشه

اخ اخ گفتی اصن باید این جمله رو طلا گرفت زد تو یه سایت مخروبه 😂😂😂😂دیدی هرکی بی صفته گربه دوسته � ...

آره دقیقا 

میگن سگ ها با وفات ، چون هر چقدر بهشون محبت کنی صاحبشونو خدا می‌دونن 

ولی امان امان از گربه ها !!!! میگن هر چقدر بهش محبت کنی فکر می کنند اونا خدان که بهشون محبت میشه

بزار بگم که دیگه یه مدت نمیاد اگه نبود نگران نباشین البته انشاالله هر چه زودتر برگرده ببین جز معدود ...

اره گفتی 

خوب پس خیالم راحت شد که نبودش واسه پیشرفتشه 

خدایی حق گفتی 

اصن مرامه از رو ببین برداشتن 

من خیلی دوسش دارم خیلی

سلام اره خدا رو شکر الان خوبم بچه هات چطورن ؟کارو بارت رو زدی ؟چطوره ؟

خدارو شکر 

مرسیییییی ، آره بابا چند ماهی میشه ، خدارو شکر عالییییییی 

اسپند دود کنین که به چشم زدن مجازی اعتقاد نداشتم ولی الان ایمان آوردم 🫨😆 

عزیزم 🥲الان بهتری خوبی بلا ازت دور باشه

بله گلم 🤍💚

ممنون 

تو چطوری سرماخوردگیت بهتر شده؟

آره دقیقا میگن سگ ها با وفات ، چون هر چقدر بهشون محبت کنی صاحبشونو خدا می‌دونن ولی امان امان از گربه ...

فعلا بعضی از این گربه ها بقول لیلا میخوان مایو بپوشن برم پیش جینفر لوپز بگن ماهم از شماییم 😅

این گربهه حزب باده دیگه هر طرف میلرزونه 😂