2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26260 بازدید | 5684 پست
چطورین بچهاشیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباسبدوزنتازه امروز آماده شده،رفتم گرفتماصلا خوشم نیومد،ا ...

سلام ننه اتفاقا خوشگله مبارک باشه فقط زیرش و کوتاه کن 

اندازه بدنش دوخته به تنش نشسته ❤️💋

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

چطورین بچهاشیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباسبدوزنتازه امروز آماده شده،رفتم گرفتماصلا خوشم نیومد،ا ...

@لیلا_۷۰    

@ریحان_71    

@دختران_تابستان    کاربری ماهی یادم نمیاد بلدی؟

@آویشونم    

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@مدیسا1365    

@مامان،مهدیار    

@mary2772    

سلام ننه اتفاقا خوشگله مبارک باشه فقط زیرش و کوتاه کن اندازه بدنش دوخته به تنش نشسته ❤️💋

سلام عزیزم

پارچه رو قبلا مامانم گرفته بود نزدیک ۳ متر

همونو بردم دادم گفتم یا بالای زانو بده، یا روی زانو

بلند ندوزه

امروز رفتم دیدم تا تونسته بلند گرفته خب بچس این

زیر دست و پاش میره زیادم بهش نمیاد

انقد اعصابم خورده حاضرم لباس و با خیاطش پاره کنم

سلام عزیزمپارچه رو قبلا مامانم گرفته بود نزدیک ۳ مترهمونو بردم دادم گفتم یا بالای زانو بده، یا روی ز ...

نه ننه اعصابت بهم نریزه 

بعضی خیاطا میترسن 

کوتاه مدنظر بگی انجام نمیدن 

میزارن بلند باشه 

بعد مشتری خودش نظر بده اوکی بودنش چقد باشه 

اتفاقا تو بدن بچه شیک و باکلاسه و هم رنگش عالیه

نه ننه اعصابت بهم نریزه بعضی خیاطا میترسن کوتاه مدنظر بگی انجام نمیدن میزارن بلند باشه بعد مشتری خود ...

بچه خودش ذوق داره دامن بلند دوست داره تاحالا

نپوشیده

اصرار از منه میگم نمیاد بهش😐

حالا اون زیریش مسئله ای نیسگذاشته پف باشه خیر سرشحالا دریغ از یه ذره پف مف

بخدا من سر اینکه راضی باشی نمیگم 

ولی واقعا خیلی قشنگه 

شاید چون پف زیاد دوست ندارم دلیلش باشه 

قشنگ تو تن نشسته و قشنگه 

من که خیلی خوشم اومد 

چقد مدل پشتشو دوس دارم 

بچه خودش ذوق داره دامن بلند دوست داره تاحالانپوشیدهاصرار از منه میگم نمیاد بهش😐

عه واااا ننه کوتاه بیا 

بچه دوس داره خب 

نزن تو ذوق بچه 

من که میگم از هر نظر اوکی هس🤌

اخه به دلم نمیشینه هرجور نگاش میکنم🚶

بچه دوس داره خب 

عیییییی

کوتاهش نکنم؟

اگه بچه دوسداره کوتاه نکن 

تورو خدا 

سلام عزیزم مبارکش باشه به خوشی بپوشی 🥰🥰به نظر من قشنگه مهگل جان کوتاه نکن حیفه 

حالا یه جا بلند بپوشه بعدا خواستی کوتاه کن 

پشتش قشنگتر از جلو هست 

پشتش خیلی خوبه 

جلو اون قسمت بالا به نظرم ساده هست ولی نمی‌دونم چیکار کنه که از سادگی در بیاد 😅😅😅

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙