2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20980 بازدید | 4513 پست
من یه پیاله نخودکشمش خوردم تو همین تایمی حرف زدیم

افرین خوشم میاد 

از هیچ ساعتی و ثانیه ی عافل نمیشی 😂😂😂

نوش جون 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

واااای بخدا یه پا داستانی واسه خودت ریحون بخدا فک درد شدم🤣🤣🤣🤣🤣مگه میشه هر بار یه داستانی ازت در ...

بخندی همیشه 

آره بابا سوتی زیاد میدم تو احوال پرسی هم زیاد گند میزنم 

اما دو روز پیش رفتم بیرون جالب تموم نشد همیشه به خندس اما پریروز دعوا شد خیلی بد 

یه کمم میترسم الان میرم بیرون، دو روزه ک اصلا صبا زود بچه ها رو میبرم مدرسه نمیرم قدم بزنم زود میام خونه 

یه آقایی از این ماشینا خطی بود، غریب بود 

من رد شدم با دستش یه حرکت زشتی زد من با اخم یه بیشور فقط گفتم اما اون باز انجام داد 

ریختن سرش شاید بیست نفر خیلی زدنش دیگه شوهرمم اومد خیلی خیلی مشت تو صورتش زد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین خوشم میاد از هیچ ساعتی و ثانیه ی عافل نمیشی 😂😂😂نوش جون

الناز همیشه هرچی عکس راجع به آدما شکمو و خیکی هست می‌فرسته برام😂😂عکسا فان مطالب چرت و خنده دار

اینا برن پایین تر میرم میوه بیارم بخورم 

زادروزت شیرین، پر عشق و نور آفرین باد.قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم . . .� ...

فدات شم عزیز دلمممممم ،😭😭😭😭😭 باورت میشه خودم یادم نبود الان دیدم کلی ذوق کردم و اشکم در اومد آخه تو چقدر خوبی آخه 😭

@لیلا_۷۰ سلام عزیزدلم 🤩❤️💕در روز تولدت آرزو می‌کنم که روحت سرشار از عشق، روشنایی و امید شود💟💕تو ...

قربونت برم من آخه چقدر با معرفتی چقدر آخه 😭 امروز از ذوق اشکم در اومد اصلأ یادم نبود چه روزیه 😭 دیدم پیام تو و دختر تابستان رو نفسم یک لحظه حبس شد از خوشحالی 😭❤️

@لیلا_70 تک نمیشی🤕😩خانمی تولدت مبارک 😍❤️انشالله موفق باشی، آرزوهات برات خاطره بشن ووووو تو رشته ی ...

قربون تو خواهر گلی برم که آنقدر مهربونی آنقدر با معرفتی❤️ مگه معرفت چیه همین چیزاس دیگه ، مرسی قشنگم فدات شم 💋 💋 قربونت عزیزززززززززززززم 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 

تشریف فرما شو🔪🐫

صبر کن شوهر بیاد میام 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@mary2772 تولدت مبارک عزیز دلم ❤️ تنت سالم دلت شاد روزها بر وفق مراد ❤️

سلام گلم ممنون مرسی همچنین 🤍💚 

من اولین نفر تولدت رو تبریک گفتم ولی تگم مثل همیشه نیومده چند صفحه قبل هست 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪