2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20996 بازدید | 4515 پست
یعنی رد شدم از اونجا یکیشو در آوردم از تو گوشم، حرف میزدم همینجور با خودم ببینم در چه بوده تن صدام � ...

وای پس خوبه 

حالا اونم تا ظهر یادش رفته بابا شایدم فهمیده هندز فری داری😆😆😆😆

یه ۱۴ سالی هس هرسال رفوزه شدم😭

چگده ۱۴سالت با ۱۴ جلسم برابر شوده 🤔😂

خعلی رفوزه میشی 

ملاقب باچ 

تو از ما نیستی 

ما هممون جون اقدس خانوم سرمحله پرفسوریم 😌😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بَده ملتو شاد میکنی 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

یه بار دیگه عینک زده بودم خدایا از جلو هرکی رد میشدم یه جور نگاه می‌کرد 

بغل یه مغازه یه تورفتگی بود رفتم اونجا گوشیم درآوردم تو دوربین گوشی ببینم آیا صورتم مشکلی داره اینقدر نگام میکنن 

همینجور عینکو داده بودم بالا نگاه میکردم 

یه کم با عینک خودمو نگاه میکردم 

یهو دیدم صدا خنده اومد، خاک تو سر یه پسره تو ماشین سنگین بغل خیابون بود من ندیده بودمش 

نگو اون از اولش داشت منه خلو نگاه میکرد😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

فقط در رفتم و میخندیدم خودمم

😂😂😂😂😂یه بار دیگه عینک زده بودم خدایا از جلو هرکی رد میشدم یه جور نگاه می‌کرد بغل یه مغازه یه تو ...

واااای بخدا یه پا داستانی واسه خودت ریحون 

بخدا فک درد شدم🤣🤣🤣🤣🤣

مگه میشه هر بار یه داستانی ازت در بیاد 

خدایی خیلی باحالی 

اصن کیف میکنم از ماجراهات 😂باورت میشه تو خواب یدور تموم ماجرهات میاد تو ذهنم .اینقد میخندم که نگو 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

😂😂😂😂من یکم درسم ضعیفه😶🤣بچه خوابیده😑😅 مشخ کنسل گفتم نخوابا خوبه

بیا خودم بهت درس میدم 😂😂😂

تخمه دراز کش روبروی تیوی 😅

وااااای😆😆😆😆😆😆میگفتی از شکمت خجالت بکش راننده تریلی😆

ندیدم شکمشو ک😂خاک تو سر تو ماشین بود از شیشه نگاه می‌کرد 

من خییییلی سوتی میدم بیرون میرم ولی صدتا یکیشو واسه شوهرم نمیگم بدبخت ناامید میشه دیگه هم نمیزاره برم پیاده روی

کو امتحان کن ببین توام بلند حرف میزنی؟ میخوام ببینم عادیه یا من مشکل دارم🤕

نه عادیه منم هندزفری بلند میحرفم فک میکنه 

اهنگ بلنده کسی صدامو نداره😂