2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
وا چرا نمیدونه مگه چشم براهشی ببین از کی منتظری😅قهر چرا دعوا کردین ؟

والا بخدا من از یکشنبه که رفته  هعی پرسیدم کی میای 😅

قرار بود گروه پروژه یکشنبه حرکت کنن صبح جمعه باشه .گفتن.مهندس پروژه گفته قرار جمعه ناهار بده کمی گردش 

شب حرکت کنن شنبه بیان 😐

منم گفتم جمعه نیای نه من نه تو قهر 

خب چشم به در خشک شد 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام تکواندو درسته بیشتر وقتا حریف من خواهرم میشه برای همین بیشتر میترسم از بچگی نمیتونستم بزنمش😅فک ...

نه نگفته بودی ، 

خواهرت هم تکواندو کار؟ 

کسی که چند بار شکستت میده حتی اگر قویتر هم بشی اون استرس و باخت های قبلی باعث میشه اون چیزی که باید نباشی، 

مثال واضح بزنم بروسلی سرگذشتش رو خوندم تو یه مبارزه خیابونی از شخصی به نام یاماموتو شکست خورد ، بعد فهمید استاد کاراته طرف، چند بار دیگه هم مسابقه داد شکست خورد، حسابی ورزش کرد و چند تورنومنت شرکت کرد استاد های بزرگ تر یاماموتو رو شکست داد ، بعد مدتی همون استاد کاراته رفت برای مبارزه با بروسلی اولش بروسلی کتک خورد بعد به خودش اومد و برنده شد ، دلیل اینکه ذهنیت قبلی باعث باخت میشه ممکنه بتونی قدرتمند تر خواهرت رو بزنی ولی خواهرت رو به این راحتی ها نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تکواندو درسته بیشتر وقتا حریف من خواهرم میشه برای همین بیشتر میترسم از بچگی نمیتونستم بزنمش😅فک ...

وااای چه عالی 

من از ورزشهای رزمی خوشم میاد 

حیف تصمیم نگرفتم برم دنبالش 

معتقدم دخترا باید حرفه ی ورزشی 

تکواندو یا کاراته داشته باشن 

خبلی بدرد میخوره

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

والا بخدا من از یکشنبه که رفته هعی پرسیدم کی میای 😅قرار بود گروه پروژه یکشنبه حرکت کنن صبح جمعه با ...

حق داری یه نهار واجبه یا خانمش که چشم انتظاره اصلا اومد راهش نده توی خونه بفهمه نباید منتظرت بزاره 🤨

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه نگفته بودی ، خواهرت هم تکواندو کار؟ کسی که چند بار شکستت میده حتی اگر قویتر هم بشی اون استرس و با ...

سلام بله خواهرم رفت تکواندو بعدش منم رفتم قبل اون والیبال میرفتیم ولی راه خواهرکوچکم که ما رفتیم تکواندو از ما جدا شد اون رفت بدمینتون

بحث قویتر بودن نیست لیلا قبول دارم به تفکر ربط داره ولی بحث قوی تر بودن نیست من چون از بچگی بهم القا شده من بزرگم باید مواظب خواهرم باشم باهاش دعوا نکنم انگار توی ناخوداگاهم نشسته تا میایم یه تمرین کنیم باز حس عذاب وجدان میاد سراغم نباید بزنمش ولی شده مربیمون با کمرهای بالاتر گفته تمرین کنیم تمام تلاشم رو کردم بهشون ضربه های امتیاز دار بزنم 

این پست که ریپ زدم اعلان منش اومد ، فقط همین پست

آهان بس تو هم مثل مامانی اعلان میاد ولی آبی نمیشه و حتما هم باید تنها تگ بشی 

سلام بله خواهرم رفت تکواندو بعدش منم رفتم قبل اون والیبال میرفتیم ولی راه خواهرکوچکم که ما رفتیم تکو ...

اجی گلی این مهربونیت رو می‌رسونه که آنقدر مراقب خواهرت هستی 😍❤️🥲 خوش بحال خواهرت که تو رو داره، 

راستش من به این تواضع نیستم، دنبال آسیب زدن نیستم نمونش رو توضیح دادم ماجرا دوستم، یا خود خواهر خودم ورزشکار نیست ولی وقت هایی که دعوا میکردیم از مشت و.... استفاده نمی‌کردم ولی اینطور نبود بزارم فقط اون بزنه، 

ولی کلا توی مبارزه مسابقه ای تکنیکت رو تغییر بده، ولی قدرتت رو کم نکن 

منم خوشم میاد ولی خواهر کوچکترم (خواهر وسطی) مسبب شد بریم تکواندو اون بیشتر از من دوست داره من خودم عاشق بستکبالم ولی اصلا دور برما بستکبال نیست خانه بستکبال هم خیلی دور هست ازمون مسیرش هم سرراست نیست

اگه الان بری هم میشه مربی ما خودش میگه ۲۸ سالگی شروع کرده تکواندو کار کردن سنش بالای ۷۰ ساله توی پومسه مقام میاره داور هست مربگری بین الملل داره 

مانا من از بوکس خیلی خوشم میاد ولی الان جای دولتی نمیدونم چرا به خانمها اختصاص نمیدن قبلا ولی میدادن الان هر جا بخوام برم ازاد هست هزینه اش سر به فلک میزنه🙁

@اتوبان    

اجی گلی این مهربونیت رو می‌رسونه که آنقدر مراقب خواهرت هستی 😍❤️🥲 خوش بحال خواهرت که تو رو داره، را ...

خواهرم خودش میگه بزن ولی نمیتونم اونم رعایت می کنه مربیمون دعوامون میکنه

آره مربیم میگه نزار دستت رو بخونن یه مدل نباش کلا 

شببخیر دوستان خوابهای شیرین ببینین 🤍🌹💚

خواهرم خودش میگه بزن ولی نمیتونم اونم رعایت می کنه مربیمون دعوامون میکنهآره مربیم میگه نزار دستت رو ...

عزیزمممممم 😍 🥺 

خدا حفظتون کنه برای هم ❤️

معلومه هم قد و وزن هستین درسته ؟

بله درسته عزیزم ❤️

شببخیر گلم من میرم بخوابم وای فای رو دارم می بیندم صبح میام حرف بزنیم اگه کار نداشتی 😘

2810