2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20915 بازدید | 4498 پست
عزیزمممممم 😍 🥺 خدا حفظتون کنه برای هم ❤️معلومه هم قد و وزن هستین درسته ؟

قدمون یکیه وزنمون یکم تفاوت داره ولی زیاد نیست من بعد ازدواج چاقتر شدم 😁🙈

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزمممممم 😍 🥺 خدا حفظتون کنه برای هم ❤️معلومه هم قد و وزن هستین درسته ؟

ممنون مهربون🤍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خوشم میاد ولی خواهر کوچکترم (خواهر وسطی) مسبب شد بریم تکواندو اون بیشتر از من دوست داره من خودم ...

سلام عزیزم 

اره متاسفانه ساپورت نمیکنن دولتی 

چه عالی انگیزه داشته به هدفشم رسیده 

متاسفانه من استارت زدم برام سخته 🥲

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عزیزم اره متاسفانه ساپورت نمیکنن دولتی چه عالی انگیزه داشته به هدفشم رسیده متاسفانه من استارت ز ...

سلام گلم 

آره خیلی هم خانم فهمیده ای هست در بعضی مسایل 

همیشه میگن هر کاری اولش سخته

سلام عزیزم اره متاسفانه ساپورت نمیکنن دولتی چه عالی انگیزه داشته به هدفشم رسیده متاسفانه من استارت ز ...

اگه هدفت اینکه ورزش رو شروع کنی برو باشگاه فقط تماشا کن محیط باشگاه و تمرین ها رو ببین، هم با اخلاق خود استاد آشنا میشی هم یه هیجانی ایجاد می‌کنه برات، همین باعث میشه پیش زمینه ای داشته باشی، توی محیط باشگاه راحت تر ورزش می‌کنی ولی تنها انگار سخت تره، من خودم تو باشگاه ورزش می‌کنم تو خونه هم ورزش می‌کنم ، ولی تو محیط باشگاه خیلی راحت ترم ، احساس بهتری دارم چون همون هیجان و اندرنالین خودش یه قدرت تو بدن ایجاد می‌کنه که توی خونه اون مدلی نیست

خودت مهربون تری 😍🥺 عزیز دلم

😘😘😘

اگه هدفت اینکه ورزش رو شروع کنی برو باشگاه فقط تماشا کن محیط باشگاه و تمرین ها رو ببین، هم با اخلاق ...

اره عزیزم 

تو محیطش باشی و جوش 

بیشتر تحت تاثیرقرار میگیری 

چشم😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عشقم خوبی خب امروزم که دیگه ازدلتنگی همسرت در اومدی

سلام عزیزدلم 

بگم نیومدم بخاطر ناهار 😐رئیس پروژه نگهشون داشته 

فردا میاد 

من که قهرم🤷‍♂️ 

سلام گلم آره خیلی هم خانم فهمیده ای هست در بعضی مسایل همیشه میگن هر کاری اولش سخته

سلام قلبم 

اینقد خوشم میاد از این خانومهای فهمیده و پرانرژی 

خوشبحالتون اطرافتون همچین ادمایی هستن 

@مامان،مهدیار2 سلام عزیزم ❤️ خوبی 😍 نی نی کوچولو چطوره 😍

سلام لیلا جونی 😘😘ممنونم شکر خوبیم 🥰شما چه طوری خوبی 

چه خبر 

امتحان دادی برای کمربند 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام لیلا جونی 😘😘ممنونم شکر خوبیم 🥰شما چه طوری خوبی چه خبر امتحان دادی برای کمربند

سلام عزیزم مرسی خوبم ❤️ آره از ۱۴ تا مسابقه ۱۱ تا برد بدست آوردم و کمربند رو گرفتم ، زمانی که گفتم مسابقه دارم نبودی الآن گفتی غافلگیر شدم ،🤔😁 

مرسی عزیزم ❤️ 

چه خبر ستاره سهیل سایت 😅 

سلام عزیزم مرسی خوبم ❤️ آره از ۱۴ تا مسابقه ۱۱ تا برد بدست آوردم و کمربند رو گرفتم ، زمانی که گفتم م ...

خدا رو شکر الهی همیشه خوب باشی 🥰 

مبارکه خانوم قهرمان 😍😍😍ان‌شاءالله دانهای بعدی 

چرا چند وقت پیش بهم گفته بودی مسابقه داری 😅

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35