2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21055 بازدید | 4523 پست
الان نوبتت شد 😂عا بلندشو به جای گوشی بپر آماده شو وای من یکی اینجوری باشه کلا قاطی میکنم چون خودم س ...

این مردم از دیروز منتظرن 

ماها کو..ن گشادیمون شده نرفتیم 😂

من خیلی گشادم ریحونی 

همه دم درن یا تو ماشین 

من تازه دارم لباس تنم میکنم 

دست خودم نیست 

بارها رو خودت کار کردم ادمو بشو نیستم 🤌😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نمیشه هندونه هارو با خودت ببری سفر من گردن نمیگیرم 😅هرکی شماره حساب نده 🤌😅کلی سرصبح ثواب کردی سلا ...

نوچ هندونه تو گرما = 🤢🤣

دادا پولت بزار جلو اینه دوتا بشه 

من در راه رضای خدا سلام میکنم اجرمم خدا میده😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه گمونم حس شمشت خوب کار میکنه به جان یزدانی همین ظهر اومد گفت صبح کله سحر راه میفتیم سمت قشم من این ...

اوففففففف خفن میشی 👀

خوردنی نشی یه وقت بخورنتتتت 

خلاصه مواظب باش 

ماها یه ریحون بیشتر نداریماااااا

کاش جاسویچیت بودم بات میمومدممممااااا😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

تو مث زن برادر منی🤕من بهش میگم اون دستت به اون دستت میگه گانخور 😂

دقیقا 😂😂

اینقد فحش میخورم از این و اون که نگو 

دیگه فحش خورم ملس شده 

😅

اوففففففف خفن میشی 👀خوردنی نشی یه وقت بخورنتتتت خلاصه مواظب باش ماها یه ریحون بیشتر نداریمااااااکاش ...

🤣🤣🤣🤣

ها اصلا یه خفنی هست اونم منم 😂4 روز پیش رفتم لیزر هنوز بیشتر صورتم زخماش هست🤣🤣کلا قهوه ای شده رنگم ولی من بیخیال تر از این حرفام 

میرم کلی هم حس خوشتیپی میکنم🤣

نوچ هندونه تو گرما = 🤢🤣دادا پولت بزار جلو اینه دوتا بشه من در راه رضای خدا سلام میکنم اجرمم خدا می ...

باشه چشم از پولی داشته باشم جلو آینه میزارم 😂

🤣🤣🤣🤣ها اصلا یه خفنی هست اونم منم 😂4 روز پیش رفتم لیزر هنوز بیشتر صورتم زخماش هست🤣🤣کلا قهوه ای ...

توام عین من چیززز رو داری !!!!😅

حیف نمیشه گفت اینجا

منم همونم 

😆

خا حالا برو کم کم آماده شو لامصب مردمو گرما علاف نکن حقته فحشا

باشه باشه 

چون تو گفتی میرم 

هندونه ها سنگینی نکنه یه وقت 😅

@99999999999999 سلام به ببین جونی عزیزدلوم😍خوبی خوشی؟@markooo سلام خانِم باکلاس😂ناپیدایی

سلام ریحان جااااان چطوری 

خوبم منم 

ایلا نگو بگو نامرد 

با کلاس نگو بگو لاکچری🗡👿👿👿👿

مارکوی بد

سلام ریحان جااااان چطوری خوبم منم ایلا نگو بگو نامرد با کلاس نگو بگو لاکچری🗡👿👿👿👿مارکوی بد

شکر منم خوبم عالی خداروشکر 

همیشه خوب و سرکیف باشی 😍

خیلی باکلاسه خداوکیلی، به قول شما لاکچری پرقر 😂

ادا گرفتارا رو در میاره😂😂😂