2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21081 بازدید | 4529 پست
علیک سلام اشی مشی😂ها خبردارم خوبه خداروشکر، ادا آدما گرفتار در میاره مثلا نمیاد اینجا😂

خب خداروشکر 

اداشم خریداریم 🤌😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@ریحان_71    

ریحونی ترکوندی رفتی 

من عاشق مسافرت رفتناتم 

اصن خودمو کنارت حس میکنم 😋🍑

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ریحان بانو ممنون شما خوبین 🤍💚 عزیزیی نه اخم چرا شوخی بود گلم 🤍💚چه خبر چیکار می کنین ؟

شکر منم عالی 

میدونم منم به شوخی گفتم😂

خسته نباشی کلاس چی میری؟ اینجوری که فقط دوساعت استراحت خسته کنندس🤕

میگم زده به سرم برم کلاس خیاطی، به نظرت میتونم؟ حوصله آنچنانی ندارم تازه خیاطیم صفرِصفرِصفر😂

سلام به روی ماااااهت عزیزم دلتنگت بودم بمب انرژی خوبی عزیزمکم پیدایی😘😘😘😘

عزیزم شما خیلی محبت داری ❤️

منم درگیر فرم مدرسه و خرید برا بچه ها بودم 

یه چند روزم درگیر مراسم خواستگاری و خرید و مهمونی واسه برادرشوهرم، نرسیدم بیام 

صبحم خدا قسمت کنه این ساعت در گرمای بالای 40 درجه  قشمم😂کسخو ل شدیم داریم میرم وسط جهنم بگردیم

خب دوباره با نامِ نامی الله شروع میکنیم جواب پستا رو میدیم😂اینم چون برق رفت مجبورم بشینم بیفتم تو گ ...

وااای ریحونی چش نزنم 

منطقمونو اینجاتو تابستون فقط دوبار در حد یربع رفته 

😂😂

نخند پول وده😂

میگم خوب شد دیدمت 

بد زده به سرم برم کلاس خیاطی، شوهری میگه من حرفی ندارم برو هرجا دوست داری من باید هزینه رو بدم ک میدم باقیش با خودت

حالا به نظرت خوبه برم؟ 

میتونم از پسش بربیام؟ 

خیلی اوضاع خیاطیم افتضاحه گاهی دلم میخواد بشینیم یه خرابکاریا بکنم ولی بلد نیستم😂

یه جا رو میدونستم آموزشگاه هست الان گفتن بسته شده ، میخوام بگردم ببینم کجا یاد میدن از مهر برم، بچه ها نصف روز نیستن خیالم راحته

عزیزم شما خیلی محبت داری ❤️منم درگیر فرم مدرسه و خرید برا بچه ها بودم یه چند روزم درگیر مراسم خواستگ ...

به به همیشه به عروسی و گردش 

وااای ریحونی  و ماجراهای سفرش 😍🤌😆

وااای ریحونی چش نزنم منطقمونو اینجاتو تابستون فقط دوبار در حد یربع رفته

خا 

نزن تو نوبت 

هنو نوبتت نشده جواب بدم🤣🤣🤣🤣

الهی همی الان برقاتون بره 

مال ما هر روز دو ساعت یا 3 ساعت، بعدم ک میاد یا تی وی خرابه یا نت نیست یا خطا خرابه😂

خا نزن تو نوبت هنو نوبتت نشده جواب بدم🤣🤣🤣🤣الهی همی الان برقاتون بره مال ما هر روز دو ساعت یا 3 س ...

عه نوبت نبود 

ببقشید واقعا کمی عجولم به بزرگیت ببخشش😁

ریحونی نگو 

گله ای داریم میریم خونه شوهرِ خواهرم یماه کربلا بوده 🤌😆

آماده نیستم من همیشه دقیقه نود اماده میشم همه باهام اسیرن 

سلااام ریحان بانو چطوری 😍 قربونت مرسی ایشالله خودتم یکی دیگه بیاری انگده خوبههههه😌😄😄😄

سلام گلم شکر خدا منم خوبم به خوبیت 

الهی شکر 😍😍😍کاچیا جواب داد 😂

نه دادا من نمیخوام دوتا دارم برای هفت پشتم بسه، همین چند روز پیشا بود از دستشون گریه میکردم بس یا باهم دعوا میکنن یا لج همن 

همس خروس جنگی 😂😩

عه نوبت نبود ببقشید واقعا کمی عجولم به بزرگیت ببخشش😁ریحونی نگو گله ای داریم میریم خونه شوهرِ خواهرم ...

الان نوبتت شد 😂

عا بلندشو به جای گوشی بپر آماده شو 

وای من یکی اینجوری باشه کلا قاطی میکنم چون خودم سه سوته دم درم 

حالا بزارن یه ساعتی چرتی بزنن کله ظهر تو خونه مردم نرین😂

خا هندونه ها مال خودت 😂3 بار سلام کردم 300 بریز صب میرم مسافرت پیل ندارم

نمیشه هندونه هارو با خودت ببری سفر 

من گردن نمیگیرم 😅

هرکی شماره حساب نده 🤌😅

کلی سرصبح ثواب کردی 

سلام شنیدم سلامتی میاره 

حالا راست دروغ پای خودشون 🤌😅

@ریحان_71 ریحونی ترکوندی رفتی من عاشق مسافرت رفتناتم اصن خودمو کنارت حس میکنم 😋🍑

عه گمونم حس شمشت خوب کار میکنه 

به جان یزدانی همین ظهر اومد گفت صبح کله سحر راه میفتیم سمت قشم 

من اینجوری🥴🥴🥴🤣

بچه ها از ذوق پریدن هوا 

میگم خا، کو بیا ببینم کجا میخوای بری؟ تو همونی نیستی تا دیشب پول پنیری نداشتی؟ 🤣🤣🤣

گفت پول میخواستم از مردم زنگ زدم صبی حسابام جم کردم به اندازه مسافرتی شده🤣🤣🤣🤣

بپوش ک بریم، قشم لخت و پخت حال کنیم🤣الان دیگه گرمم هست یه تیشرت یه شلوارک با دمپایی 

حالا شلوارکم نه، شلوار ابر و بادی خونوک