2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26257 بازدید | 5684 پست
سلام عخشم من چرا دوستیت و نداشتم 🔪😡😡😡😡😡

من داشتم عزیزم کلی هم قبلا به هم پیام دادیم 

صفحه پره 

ولی برای ارسال مجدد نمیشد 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی خدا شانس بده 😕😂نه ننم نداشتنپسرم ک کل این هفته معلم نداشت معلمشون سرماخورده بود میگفتم نرو بیک ...

وااای 😂😂😂کل بچها همینن بخدا 

قشنگ برعکس عمل میکنن 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بیا ایتاا

عزیزم تو ایتام بهت گفتم مژده ملوسک و اون بنفشه ی یاسی سگ کی باشن بخوان تهمت بزنن 

یا گی اضافه بخورن 

یه مشت لجن فاضلابن بی خیالشون 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

عزیزم تو ایتام بهت گفتم مژده ملوسک و اون بنفشه ی یاسی سگ کی باشن بخوان تهمت بزنن یا گی اضافه بخورن ی ...

واون پرنسا بز مچه بیخیال 

تو جای من بودی چیکار میکردی با سحر

سحر و زمستون دخترای خوبین 

اون ملوسک روانی بد توهو الکی از زبون خودش گفته 

الانم دیدی که 

ملوسک روانی هیچکس محل سگ نمیده بره گمشه

ولی من دیگه نمیخوام با سحر دوست باشم

بیخیال دیگه 

همینجا تو تاپیکا شرکت کن 

یا کمتر مجازی بیابیشتر اعصابت بهم میریزه

نه

دیگه نمیخوام از اون سایت طالبان مخروبه چیزی بدونم 

در حدم نیستن