2777
2789

چطوره بوده! برای خورش خوبه ؟

من برای اولین بار خریدم

چرخ کرده استفاده کردم، اصلن بوی گوشت گوسفندی رو نمیده و به خوبی گوشت قصالی تو ماهی تابه باز نمیشه.

شبیه گوشت پرنده است تیکه تیکه میچسبن به هم 😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون گوشتای که ارزونن دولتی منظورته؟ 

متاسفانه منم مدتی استقاده میکردم تا اینکه یه تیکشو دادم حیوون خونگیم بخوره 

نه فق نخورد بلکه حالش از بوش بهم خورد وقتیم گوشت قصابی دادم با ولع خورد، قشنگ فرق بین اشغالی و کیفیت خوب رو فهمید 

از اون موقع نخریدم 

ادم گوشت نخوره بهتره تا این اشغالا

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

کوروش گرفتیم خوب بود

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همون گوشتای که ارزونن دولتی منظورته؟ متاسفانه منم مدتی استقاده میکردم تا اینکه یه تیکشو دادم حیوون خ ...

بله همونا. 

‌جالبه اصلن بوی گوشت گوسفندی بلند نکرد.

حالا برای من بد نشد چون همسرم از بوی گوشت خوشش نمیاد. 

بله همونا. ‌جالبه اصلن بوی گوشت گوسفندی بلند نکرد.حالا برای من بد نشد چون همسرم از بوی گوشت خوشش نمی ...

چون اصن گوشت نیستن 

تازه توجه کنی کاملااا یه دست و تمیزن وقتیم تفت میدی زیاد اب نمیرن 

با اینکه گوشت خوب اندازش بعد پخت نصف میشه 

سگ من حتی رغبت نکرد بوش کنه، همون لحظه گرفتم جریان چیه و دیگع نخریدم 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

ممنون عزیزم. کیلویی چند؟

یجا رفتم دو کیلو ۵۳۰ گوساله  یجا هم ۵۰۰خورده 

پارسال ماه رمضان  گرفته بودیم بره رو کیلو ۶۳۰ یا۶۸۰

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ممنون عزیزم 🌹

ببخشید ۶۰۰ خورده حواسم نبوده نوشتم ۵۰۰ خورده ای 

خ