2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست
هستم. زندگی همینه یه روز تلخه یه روز شیرین. من خودمم والا یادم نیست چه روزی چی گفتم خداروشکر تو شیری ...

این حرفت برای اونایی ک میگی بیست سال اختلاف سنی هم دارن صدق میکنه

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
درست میگی بنظر منم دخترا باید عقلشون رو بکار بگیرن اصلا دنبال پسرا نرن چه سن پایین چه سن بالا هیچکدو ...

نه ازدواج خوب خیلی هم خوبه. ولی ادم یا باید خودش تحقیق کنه عاقل بشه یا از تجربه بقیه استفاده کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هستم. زندگی همینه یه روز تلخه یه روز شیرین. من خودمم والا یادم نیست چه روزی چی گفتم خداروشکر تو شیری ...

بعدشم ادم بخاطر یبار گنداخلاقی بدردنخوری همچین تاپیکی نمیزنه

نه ازدواج خوب خیلی هم خوبه. ولی ادم یا باید خودش تحقیق کنه عاقل بشه یا از تجربه بقیه استفاده کنه

اره ازدواج خوبه ولی ادم خوب تو جامعه انگشت شمار شده همه از ازدواج میخوان به نفع خودشون استفاده کنن نه اینکه واقعا متاهل بشن

2805
ممنون عزیزم که تجربه ات گفتی.دقیقا ما شنیده ها و دیده هامونو میگیم چون دلسوزیم و تاسف میخوریم که جام ...

اتفاقا شما با مادرت هم مشکل داری درموردش تاپیک زدی ک بهت حسادت میکنه  بعد انگ آسیب روانی به بقیه میزنی

اتفاقا شما با مادرت هم مشکل داری درموردش تاپیک زدی ک بهت حسادت میکنه بعد انگ آسیب روانی به بقیه میز ...

تاحالا ادمی به این سماجت و چسبی ندیده بودم! برو بشین تا شب تاپیکهامو بخون😅 بیکاری فکر کنم.

اتفاقا شما با مادرت هم مشکل داری درموردش تاپیک زدی ک بهت حسادت میکنه بعد انگ آسیب روانی به بقیه میز ...

توی یکی از تاپیکاتم نوشتی من خنگم  نمیتونم بداشت درست از حرف دیگران بکنم . دیگه تواین مورد مطمئن شدم بحث کردن باشما بی فایده است.حتی ازت عذرمیخوام اذیتت کردم‌ 🤭روزخوش

تاحالا ادمی به این سماجت و چسبی ندیده بودم! برو بشین تا شب تاپیکهامو بخون😅 بیکاری فکر کنم.

اتفافا امروز  به اندازه شمابیکارم ک هفده صفحه تاپیک زدی هیچ  گشتی تاپیک های منم خوندی. یکی از خصوصیات سن بالاهمینه ک تا درست توجیهت نکن دست برنمیدارن و سمج هستن فکنم بخاطرهمین فراری هستی ازشون

توی یکی از تاپیکاتم نوشتی من خنگم نمیتونم بداشت درست از حرف دیگران بکنم . دیگه تواین مورد مطمئن شدم ...

چقدر مریضی واقعا روانی هستی. فعلا که میبینی نیستم و گاهی برای هر ادمی پیس میاد. من فقط از روی تاپیگهات میخواستم بفهمم درست حدس زدم که تجربه زندگی داری یا نه. ولی تو انگار  خیلی قاطی پاطی داری! واقعا متاسفم برای اطرافیانت. مطمئنم تو خودتو محدود نکردی اونها محدودت کردن از بس مثل چسب به یه نفر میچسبی و بیکاری. 

بشین تا شب تاپیکهامو بخون موصوع خاله زنکی امروزت جور شد. مطمینم خانواده شوهرت ازت بدشون میاد.صددرصد مطمئنم.

نامزدم هجده سال ازم بزرگتر بودولی من عاشقش بودم

عزیزم تاپیکتو خوندم. اون اقا واقعا نرمال نبوده. نمیتونی مطمئن باشی که با کسی در ارتباط نبوده. زرنگ‌بودی زود فهمیدی و کنار کشیدی. این یه امتیازه.

یه تاپیک دیدم. هرچند تو دنیای واقعی زباد هست

چی میشه توضیح بدی 

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
ا ینو واقعآقبول دارم خدا پدر ومادرتو بیامرزه از ته قلبم اینو گفتی

شوهر اگه خوب باشه اجازه میده زن در کنارش رشد کنه و خودش هم کمکش میکنه 

اگر هم بد باشه زن باید هرجور شده به فکر پیشرفت خودش باشه از هر نظر طوریکه اگه یه ساعت بعد گفت نمی خوامت یا اصلا فوت کرد زن دغدغه ی هیچ چیزو نداشته باشه 

همینقدر قوی و مستقل 

استقلال عاطفی و مالی داشته باشید

عزیزم تاپیکتو خوندم. اون اقا واقعا نرمال نبوده. نمیتونی مطمئن باشی که با کسی در ارتباط نبوده. زرنگ‌ب ...

ممنون خوندی

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
شوهر اگه خوب باشه اجازه میده زن در کنارش رشد کنه و خودش هم کمکش میکنه اگر هم بد باشه زن باید هرجور ش ...

دقیقا به این حرف ایمان دارم. خودمم برنامه ریزی زندگیم همینه

2810