2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلاً در نظر بگیرید دخترا از 9سالگی به سن تکلیف میرسند اما پسرا از 15یعنی زن زودتر از مرد بزرگ شوده است و هر چی هم سن مردها زیاد باشه از نظر من بازم بچه ان واقعا نمی‌دونم تو چه سنی می‌خوان بزرگ و عاقل بشند

2805
مرد باید سنش از زن زیاد تر باشه چون هرچی مردها سنشون زیاد باشه عاقل ترن ولی برای ازدواج نه برای این ...

اگر سن مرد زیاد بالاتر باشه زن رو فقط به چشم عروسک جنسیش میبینه. چون عقلشو که قبول نداره.

اتفاقا برعکس الان بدتر شده دهه هشتادیا رو میبینم کاقعا باورنمیکنم فکرمیکنم دهه شصتی هستن. دهه شصتی ...

چون آرایش و عمل زیبایی توی سن پایین ، بالا نشون میده آدمو

ولی اگه همین آرایش ک عمل رو سن بالا انجام بدن کم سن تر میخوره 

ولی کلا منظورم از لایف استایل ورزش و تغذیه و استفاده از محصولات بهداشتی بود 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه از بهار پیدا نمیشه. همه اولش همینن😉 شما تجربه زندگی نداری و حرف باتجربه ها رو قبول نمیکنی

من شوهرم اگه هشت سالم ازم بزرگتر باشه  خودمم همچین سنم کم نیست .هم دوره هستیم. شما اگه توزندگیت داری اذیت میشی دلیل نمیشه همه مثل شمابشن

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

ما 11 سال تفاوت سنی داریم اون خیلی عاشق منه ولی من از اول گفتم قصد ازدواج ندارم باهاش چون تفاوت سنی مهمه ولی 6 سال دیگه واقعا طبیعیه 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
بعدشم من درمورد اخلاق و رفتار طرف حرف نزدم گفتم از لحاظ ظاهری مرد بزرگتر باشه بهتره چون زنا زودتر ش ...

تو دنیای امروزی زنها زودتر شکسته نمیشن. تاپیکهاتو خوندم چون بلافاصله فهمیدم تجربه زندگیت کمه و میخواستم مطمئن بشم که ادم شناسیم خوبه یا نه.

نه از بهار پیدا نمیشه. همه اولش همینن😉 شما تجربه زندگی نداری و حرف باتجربه ها رو قبول نمیکنی

من تجربمم به اندازه ای هست ک بتونم گلیممو ازآب بکشم.بنظرم خیلی اسیب دیدی ک انقدر بدبین شدی   اینطوری نمیتونی از زندگیت لذت ببری  .

ولی من از سروکله زدن با بچه های مامانی متنفرم . ترجیحم یه آدم پخته تره 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
عزیزم شما عروسی کن بذار چندسال بگذره بعد نتیجه گیری کن.

منم همیشه یکم سن بالاتر دوسداشتم و باب میلم شد. خودم۲۳سالم بود همسرم۳۱سال که ازدواج کردیم ینی۸سال تفاوت سنی که من همیشه میپسندیدم.

الانم۸ساله ازدواج کردیم و دقیقا چیزی که تو فکرم بود شد و خیییلی راضی ام خداروشکر

چون آرایش و عمل زیبایی توی سن پایین ، بالا نشون میده آدموولی اگه همین آرایش ک عمل رو سن بالا انجام ب ...

پس قبول دارین کارایی روخودشون انجام میدن ک سن بالانشون میدن😃

2810