2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست
پستهات عجیبن! حرفهای ضد و نقیص و اینکه حتی نمیدونی پست من درباره کدوم سوالته😐

اتفاقا برعکس شما نمیدونی درمورد چی نظردادی خانوم . من اصلا روی صحبتم باشما نبود  تازه تاپیکتم کامل نخوندم. من بااون خانم درحال صحبت درمورد شیش سال اختلاف سنی بودم شما پریدی وسط گفتی عروس کن بعد میفهمی اختلاف سنی بالاخوبه یانه. منو شوهرم آنچنان اخالاف سنی نداریم. بعرشم رفتی تاپیکامو ک اصلا اشاره ای به زندگی شخصیم نداشت وفقط درموردچاقی لاغری بود جوریدی قضاوت هم کردی. شماخوبی ؟

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگی بنظر منم دخترا باید عقلشون رو بکار بگیرن اصلا دنبال پسرا نرن چه سن پایین چه سن بالا هیچکدو ...

اره والا اینو خوب گفتی ی نفرت هر جا بخوان برم جا دارن ی لقمه نون پیدا میشه بخورن اما تا ازدواج میکنن تمام مشکلات مثل بارون می‌ریزه رو سرش حالا اگر با شوهرم هم به مشکل بخوره باید اول فکر بچه همون باشیم برای اونها باید همه چی داخل خودمون بریزیم اما همون آدم مجرد باشه بهتره

2805
ببین آخه جدیدن مد شده شوهره ۴۵ سال زنه ۱۸ سالبخدا ظلمه این دیگه

درموردخودم همچین چیزی رو قبول ندارما  امادرمورددیگران نظری ندارم. شاید باوجود سن  آدمه هم باشن و یکی با اختلاف سنی خوبم خوشبخت نشن

اگه دوس داری بدونی کلا با ادم های سالم موفق معاشرت میکنم دایره ارتباطاتتم خیلی محدود کردم ک ادم های ...

اون پست من در جواب حرفی بود که زدی درباره شکسته شدن زودتر زنها!!!نه درباره موفقیت.

خوب کردی محدود کردی عزیزم. ممنون که از تاپیکم میری. من دوست دارم با کسانی حرف بزنم که ازشون چیزی یاد بگیرم نه که حرفهاشون بی منطق و بی سروته باشه سردرد بیاره. روز خوش

درموردخودم همچین چیزی رو قبول ندارما امادرمورددیگران نظری ندارم. شاید باوجود سن آدمه هم باشن و یکی ...

ایشالا خوشبخت باشی عزیزم.

آره اینم حرف درستیه و نمیشه برای همه یه نسخه پیچید واقعن. 

بعضی زنها تصور میکنن بشه پنجاه سالشون میمیرن و زندگی فقط ایام جوانیهمیرن با یه سن بالا ازدواج میکنن ...

ممنون عزیزم که تجربه ات گفتی.دقیقا ما شنیده ها و دیده هامونو میگیم چون دلسوزیم و تاسف میخوریم که جامعمون و فرهنگمون داره ضعیف میشه. ولی یه سریها متاسفانه سوگبرداشت میکنن و میخوان خودشون تجربه کنن آسیب روانیشون بیشتر بشه تا متوجه بشن. نمیشه کسی رو به زور هدایت کرد. 

اون پست من در جواب حرفی بود که زدی درباره شکسته شدن زودتر زنها!!!نه درباره موفقیت. خوب کردی محدود کر ...

اگه درمورد شکسته شدنم حرف زده باشم بااون خانم بودم ک گفت شیش سال اختلاف سنی نه بیست سال. اتفاقا فکرمیکنم دوس داری باکسایی حرف بزنی ک حرفاتو تایید کنن😊🤚

اتفاقا برعکس شما نمیدونی درمورد چی نظردادی خانوم . من اصلا روی صحبتم باشما نبود تازه تاپیکتم کامل ن ...

ای بابا این  بحث و بذارید کنار اصلا هر کی اختیار خودشو داره اگر هم اشتباه کنه خودش چوبشو‌میخوره 

شما باشوهرتون ک اختلاف سنی کمی داری ونوشتی بدردنخور گنداخلاقه خوشبخت باش عزیزم

هستم. زندگی همینه یه روز تلخه یه روز شیرین. من خودمم والا یادم نیست چه روزی چی گفتم خداروشکر تو شیرینیهای امروزم گم‌شده😇

اون حرف هایی که بهت زده لیاقت خودشو و فامیلاش بوده از این مردک بی ادب زبون نفهم خودشیفته زودتر طلاق ...

فردا نوبت مشاوره داریم. با همه حرفاش و کتکایی که زده بهم هفت هشت روزه خرج خونه بهم نداده. یه کلمه حرف نزده و از خداشه زودتر طلاق بگیره‌. این نامرد رو دیگه نمیخام

2810