2777
2789
عنوان

کسی فیزیوتراپ هست اینجا

718 بازدید | 69 پست

چطوره به نظرتون؟

امسال کنکور دادم.

تراز کنکورم شده ۹۴۰۰

با معدل احتمال داره تا ۹۸۰۰ یا شاید ده‌هزار بشه

فیزیوتراپی شهید بهشتی قطعی میارم 

ولی پزشکی ممکنه دانشگاه‌های ضعیف‌تر مثل سمنان و شاهرود و ... بیارم

شما بودید چیکار میکردید؟

تروخدا تاپیکمو پربازدید کنید نمیتونم لینکش رو بزارم برای بابام دعا کنید 😭😭😭

من محتاج دعای همتونم 😭 هر چند تا میتونید لطفا حمد و صلوات بگید

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندون ازاد و پزشکی رو بزن خیلی بهترهداروسازی هم خیلی خوبه

داروسازی راستش از شغلش خوشم نمیاد

خیلی خوبش داروخونه است

یه جورایی بیشتر حالت تجارت و فروشندگی پیدا کرده

محیط بیمارستان رو دوست دارم

داروسازی راستش از شغلش خوشم نمیادخیلی خوبش داروخونه استیه جورایی بیشتر حالت تجارت و فروشندگی پیدا کر ...

عالی شده رتبت، چحوری خوندی؟ 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

فیزیو خیلی خوبه

درسش راحت تره، خون نمیبینی، مدت تحصیلش کمتره و زودتر به درآمد میرسی، برا مهاجرت خوبه و کم کم دارن دکتری حرفه ایش میکنن که هفت ساله دکتری بگیری مثل پزشکی.

باز تصمیم با خودت

🙋🏻‍♂
داروسازی راستش از شغلش خوشم نمیادخیلی خوبش داروخونه استیه جورایی بیشتر حالت تجارت و فروشندگی پیدا کر ...

تخصص داروسازی بالینی بگیری هم درامدش خوبه هم کارش تو بیمارستانه

🏃🏻‍♀️

خیلی علاقه دارم ب این شغل درامدشم معمولی واگه مطب بزنی ک دیگع هیچی شغل تمیزوخوبیه میدونی کدوم دانشگا ...

یه دانشگاه مخصوص توان بخشی تو تهران هست که خب چون خاص فیزیوتراپی و کاردرمانی هست کیفیتش خوبه

بهشتی و ایران دارن ولی تهران نه

بقیه شهرها رو درست نمیدونم ولی همه ندارن

سلام عزیزم

ی سوال 

برادر من ترازش ۶۰۰۰شده

ولی معدلش بالاست و تا حدود ۸۰۰۰میکشه بالا

چه رشته های میتونه بیاره؟؟

فیزیو آزاد یا بین الملل امکانش هست؟؟؟؟

بعد شما راجب ب تحصیل تو کشورای دیگه که رتبه بالاهام پذیرش دارن اطلاع دارین؟؟

نطرتون رجب پزشکی چیه

رشته ی فوق العاده ایه ولی فرسایشیه خصوصا تو ایران چون وضعیت طرح و رزیدنتی افتضاحه

با پزشکی عمومی و کارای زیبایی میشه درامد خیلی خوب داشت ولی باید ببینی به روحیه ت میخوره یا نه

🏃🏻‍♀️