2777
2789
عنوان

کسی فیزیوتراپ هست اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعهدی بوده حتما( خودم سراغ دارم از استان خودم با این تراز قبال شدن). بستگی ب استان داره

نظرتون واسه پزشکی تعهدی چیه؟

پزشکی تعهدی شهید بهشتی میارم

برم؟

کیفیت دانشگاه تضمینه ولی ۱۰ سال تعهد که معلوم نیست کجا بندازن.

رشته مهم تر از شهره. اگه زیاد برات سخت نیس خب برو زود عادت میکنی. حیفه.

اوهوم👌🏻

بعد خب کیفیت دانشگاه چی؟

میتونم پزشکی تعهدی شهید بهشتی بیارم.

ولی مثلا شاهرود پزشکی روزانه هم میشه

به نظر شما کدومو برم؟

تعهد الان ۱۰ ساله شده تو روستا‌های تهران

تا ۵ سال نه مطب میشه زد نه تخصص گرفت

علاقه مهمه تو با این تراز هم پزشکی میاری هم دندون پزشکی هم فیزیو

برو دندون اگه دنبال پول

برو پزشکی اگه دوسش داری

برو فیزیو اگه هم دوسش داری هم طول تحصیل برات مهمه کلینیکم بزنی بعدا درآمدش عالیه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
نظرتون واسه پزشکی تعهدی چیه؟پزشکی تعهدی شهید بهشتی میارمبرم؟کیفیت دانشگاه تضمینه ولی ۱۰ سال تعهد که ...

خوبه بنظرم.  منم همین انتخاب میکنم البته دانشگاه بندر عباس.  اره حتما.  عالیه. دانشگاه خیلی خوبیه. پزشکی گسترده تره. منم کار توی بیمارستان دوس دارم. توی استان تهران میندازن. شاید کم کردن تعهدو. همین طور ک برا ۳ برابر ها کم کردن.  

اوهوم👌🏻بعد خب کیفیت دانشگاه چی؟میتونم پزشکی تعهدی شهید بهشتی بیارم.ولی مثلا شاهرود پزشکی روزانه هم ...

نه تعهدی اصلا نرو به درد نمیخوره

پزشکی عادی همه جل خوبه بابا حالا میخواد تهران باشه یا یالقوز آباد

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
اوهوم👌🏻بعد خب کیفیت دانشگاه چی؟میتونم پزشکی تعهدی شهید بهشتی بیارم.ولی مثلا شاهرود پزشکی روزانه هم ...

منم موافقم. رشته مهم تره .با اینکه خودم فقط میتونم رشته های علوم پزشکی بندرعباس انتخاب کنم . 

تعهدی من پرسیدم ازشون اگه معدلتون تو طول تحصیل بالای ۱۷باشه میتونین مستقیم برین تخصص بگیرین ولی بازم شما که روزانه عادی میارین حیفه. دانشگاه شهرای کوچیکتر روزانه برین صد درصد بهتره