2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم تصمیم بگیرم که دیگه هیچوقت برای بچه دوم اقدام نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 30 پست

تا شش ماه به بدنتون فرصت بدین و مهم تر از اون به روانتون استراحت بدین...احازه بدین ریکاوری بشین بعد چه برای تک فرزندی بچتون چه برای بارداری مجدد تصمیم بگیرید...الان خیلی زوده

باشه برنگرده شما از کجا حکمت خدارو میدونی شاید خدای نکرده اون بچه معلول میشد ، یا در کودکی فوت میک ...

انقدر به بارداری مجدد فکرکردم خسته شدم

دیگه گفتم خب چرا اصلا دیگه باردار بشم

با وجود اینکه عاشق بارداری و بچه ام

ولی انگار هی میگم چون اون دیگه برنمیگرده کسیو جایگزینش نکنم

انقدر همه منو ترسوندن گفتن بارداری بعد سقط پرخطره گفتن باید خیلی مراقب باشی

بعضیا گفتن تا یک سال حامله نشو دوباره سقط میشه

خب آدم کلا روحیشو از دست میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیم تصمیم اشتباهیه شما باید اقدام کنید وقتی باردار شدید اصلن رابطه ای نداشته باشید و چیز سنگین جا ...

انقدر منو ترسوندن مادرشوهرم میگه تا یک سال اقدام نکن که حامله بشی سقط میشه

ای جان چرااا😭

فعلا خودم آزمایش ندادم بچه سالم بود دکترم گفت خودت۳ماه بعد آزمایش بده به احتمال زیاد انعقاد خون دارم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
هر گلی بوی خودش رو داره قبول ولی عزاداری بیش از حد اگر مقید هستین شرعا گناه داره عمرش به دنیا نبوده ...

همه منو ترسوندن میگن تو ضعیفی رحمت ضعیفه تا یک سال اقدام نکن سقط میشه دوباره

باردارم بشم باید کلا برم خونه مادرشوهرم چون شهر دورم کمک دست ندارم دخترمم نباید بغل کنم کارهاشم هست خوراک خودم هست تا سه ماه اول باید استراحت باشم بعدش برم ببینم اگه لازمه سرکلاژ بشم یا شیاف دارو اینا بده یا هم که دیگه برگردم روال عادی

سلامعزیزم انشالله خدا بهت صبر بدهمن دو نفر رو میشناختم که بچشون رو توی تصادف از دست دادن یکی دو ساله ...

الهی بگردم

باردارم بشم باید کلا برم خونه مادرشوهرم چون شهر دورم کمک دست ندارم دخترمم نباید بغل کنم کارهاشم هست خوراک خودم هست تا سه ماه اول باید استراحت باشم بعدش برم ببینم اگه لازمه سرکلاژ بشم یا شیاف دارو اینا بده یا هم که دیگه برگردم روال عادی

فکر کن بهش ولی ویتامینا بخورب شوهرتم اسیدفولیک بده خودنم بخور۱ ماه دیگه اقدام کن