2777
2789

بارداری دومم بچم تو سه ماهگی سقط شد

الان یک ماه و نیم میگذره و من هنوزم براش گریه میکنم

تو این یه ماه و نیم فکرمیکردم دو ماه که گذشت اقدام کنم همش میگفتم شاید زود باردار بشم حالم خوب بشه

امشب داشتم فکرمیکردم هرچندبارم که بچه بیارم اون که از دست دادم که دیگه برنمیگرده پیشم اون زیرخاکه اونو که دیگه نمیتونم ببینم پس چرا جای خالیشو با یکی دیگه پرکنم

بنظرتون تصمیمم درسته که دیگه کلا بچه نیارم؟و تا آخر عمر برا اون عزاداری کنم؟

خیلیم تصمیم اشتباهیه شما باید اقدام کنید وقتی باردار شدید اصلن رابطه ای نداشته باشید و چیز سنگین جا به جا نکنید انشالله بسلامتی بغلش بگیری

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین لطفااا☺️❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دور از جون مگه عقل نداری که تا اخر عمر عزاداری کنی 

هزاران اتفاق بد و تلخ ممکنه تو زندگی اتفاق بیفته همونطور که هزاران اتفاق شیرین میفته 

ازش گذر کن ، اگر سختته برو روانشناس 

برو پزشک زنان و تحت نظر پزشک دوباره باردار شو ان شاءالله به سلامت باردار میشی و زایمان میکنی 

قسمتت نبوده هرچقدربگذره سردترمیشی.من پسرم بدنیا اومد۳روززنده بودمرد .اصلا هم نزاشتن ببینمش ی مدت سخت گذشت برام افسردگی گرفتم الانم ی پسر۹ساله دارم.ولی۱۱ساله که اون فراموش نکردم 

هر گلی بوی خودش رو داره قبول 

ولی عزاداری بیش از حد اگر مقید هستین شرعا گناه داره 

عمرش به دنیا نبوده طفل معصوم 

اگه توان بچه داری و میتونی از امانت خدا به خوبی مراقبت کنی چرا که نه اقدام کن

خب اونکه دیگه برنمیگرده

باشه برنگرده 

شما از کجا حکمت خدارو میدونی شاید خدای نکرده اون بچه معلول میشد ،  یا  در کودکی فوت میکرد اون موقع که هزاران بار بدتره 

ما یه قدم جلو پامونو میبینیم خدا صد قدم اینده رو 

خدا غمی که میده صبر هم میده 

صبور باش ، 

خداروشکر کن و باردار شو بازم حالت بهتر میشه 

بهش فکر نکن سرتو گرم کن ، مشغول باش ، ورزش کم تغدیه اتو بهتر کن هرچیزی که کمک میکنه حالت بهتر بشه و اماده بارداری دوم بشی انجام بده 

شما مادر و همسر یه خونه ای حال بدت رو بچه و شوهرتم تاثیر میزاره 

خانواده رو سرپا نگه دار و قوی باش ، 

یکی از اقوام ما ۴ بار سقط کرد تا تونست بچه دار بشه 

امیدوار باش ، ادم با امید زنده اس 

برای اینکه اون دیگه برنمیگرده

سلام

عزیزم انشالله خدا بهت صبر بده

من دو نفر رو میشناختم که بچشون رو توی تصادف از دست دادن یکی دو ساله و یکی ۵،۶ ساله

فکر میکنم هر دو بعد که دوباره باردار شدن از نظر روحی خیلی بهتر شدن