2777
2789
عنوان

نحوه شکایت از فحاشی کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 58 پست
فامیلمون شکایت کرد با صدا ظبط شده آخر به هیچ جا نرسید چون صدای خالی مدرک حساب نمیشدیعنی قاضیش مشکل د ...

میتونست تقاضای اعمال ماده ۲۷۸ آئین دادرسی کیفری(مجوز تجدید رسیدگی مجدد) داشته باشه .

یکی از مواردی که میتونه به قاضی کمک کنیم تو تصمیم گیری علاوه بر شهود صداش ضبط شدست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بچه بازیه خب الان تو که نمیدونی این ادم اصلا کی هست و چی هست به دردسرش نمی ارزه

کاری ب ایشون ندارما در کل میگم یکی از دوستان ما که همینجا اشنا شدیم ی بنده خدایی وسیله میفروخته جهت حمایت ازشون خریداری میشه ولی پست نمیشه .

شمازه حساب هم انقدر زرنگ بود برای یه فروشنده دیگ بود که به صورت اینترنتی فروش داشته یعنی از قبل همه چی فکر کرده بود 

اینجا گزارش داد زسبدگی نکردن رفت فتا شکایت کرد از طریق ای پی مشخصاتش دراوردن محکومشم کرد 

منظور اینکه اینحا فکر میکنن بی درو پیکر هرکی هرکاری بخواد انحام میده

اونی که فوش میده اعضای خانواده ته؟

برای من اره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
تو سی دی بریز .شکایت کردی خدمات قضایی بعد از 24ساعت دستور قضایی میاد دستور قضایی میری از خدمات قضایی ...

مرسی عزیزم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
عزیزم .میخوای اینحوری جواب قاضی بدی مثلا بر فرض بگی چون بی ادبی کرد منم فحاشی کردم 😐خب نمیشه کهه بز ...

جواب قاضی رو بدم ؟چقدر ساده ای  

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

نیاز نیست شخصیتتم اینجا نمایان کنی از تایپیک هات واضحه

تا کی قراره ریپلای کنی و مزاحم باشی من اصلا نمیدونم تو کی هستی   تاپیک هام راجع به تحصیلات هست و فقط به کسانی که نقطه ضعف دارن در این زمینه بر میخوره 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

تا کی قراره ریپلای کنی و مزاحم باشی من اصلا نمیدونم تو کی هستی تاپیک هام راجع به تحصیلات هست و فقط ...

اولا ببینم حضوریم اینطور هاری یا نه اینجا فقط ادعا داری 

دوما تو نه شما زود خاله نشو 

سوما ریپلای کنم چی میخواد بشه ؟ تایپیکت هرچی هست ب من مربوط نیست نوع شخصیتت چون مخاطبم بودی متوجه شدم و تمام 

اوکی شد برات الان 

کسی نگفت دخالت کن سوال پرسیدی ج دادم

میدونم 

منظورم اینه قصد نظر دهی ندارم 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
اولا ببینم حضوریم اینطور هاری یا نه اینجا فقط ادعا داری دوما تو نه شما زود خاله نشو سوما ریپلای کنم ...

عزیزم این کاربر بیماره ، بخدا ارزش نداره وقتتون رو برای پیام و هم کلامی این هدر بدید 💝