2777
2789
عنوان

نحوه شکایت از فحاشی کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 58 پست
کجا ببرم صدای ضبط شده رو

تو سی دی بریز .

شکایت کردی خدمات قضایی بعد از 24ساعت دستور قضایی میاد 

دستور قضایی میری از خدمات قضایی میگیری 

تاییدیه ثناتم میگیری دوتا کپی کن ازش با دستور قضایی دوتا پوشه و گیره اینا میگیری میبری ملانتری. تشکیل پرونده و رسیدکی 

اونجا اظهارات خودتو مینویسی پایین اظهاراتت بنویس که ب هیچ عموان مایل به برگزاری مواجه حضوری نیستی و شرکت نمیکنی . همونجا هم سی دی بده تو اظهاراتت بمویس که سی دی حاوی صدا و فحاشی خانم یا اقا فلانی رو به کلانتری ارایه دادی 

بعد چند وقن ویغام میاد از شورا حل اختلاف برای صلح چ سازش میری خدمات قضایی لایحع میدی مایل ب هیچ صلح و سازی نیستی پروندت ارجاع بدن ب دادگاه صالح

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول باید اسامی شهودشو ثبت کنه.نمیتونه روز جلسه دادگاه تازه بگه من شاهد دارم.برگه استشهادیه رو میتونه ...

همون موقع جلسه میتومه مدیرشعبه شهود ثبت کنه .

ثبت نکنه اسامی نده هم باز الان بهتر 1درصد احتمال نیومدن شهود باید داشته باشه 

یا مطالعه پرونده اسامی شهود بردارن تهدید کنند تا نیان 

بازم هرجور خودش راحته 

شکایت کن به جهنم میتونستی از کلمه هرزه استفاده نکنی تا یکی هم برنگرده عین خودت جواب بده حتما حتما شک ...

عزیزم .

میخوای اینحوری جواب قاضی بدی مثلا بر فرض بگی چون بی ادبی کرد منم فحاشی کردم 😐خب نمیشه کهه بزرگوار ببخشید همدیگرو بره بخدا اینجا مدرسه نیست بریم شکایت همدیگرو بکنیم

شکایت کن به جهنم میتونستی از کلمه هرزه استفاده نکنی تا یکی هم برنگرده عین خودت جواب بده حتما حتما شک ...

فکر نکن چون سایت و هیچکی به هیچکس نیست برا خودت فوش لایق خودت بدی و بری 

مگه آی پی نداره؟ سه سوته پیداش میکنه فتا

حالا چی بهت گفته ک اینقده عصبی شدی

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
عزیزم .میخوای اینحوری جواب قاضی بدی مثلا بر فرض بگی چون بی ادبی کرد منم فحاشی کردم 😐خب نمیشه کهه بز ...

نه اومد طرفداری بیجا  کنه دید من کوتاه نیومدم حذف کرد پیامشو ، یه خانمی داشت می‌گفت من دخترامو آزاد تربیت میکنم و برام مهم نیست با چند نفر رابطه داشته باشه کلا ول میکنم ب عهده ی خودشون ، من داشتم با اون صحبت میکردم اینم روشنفکرانه فوش داد

بیین بهم فوش بد داد من اصلا در تحلیل نظر یکی دیگه داشتم بااون صحبت میکردم نی نی یار تگ کردم

نمیخوام دخالت کنم 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
تو سی دی بریز .شکایت کردی خدمات قضایی بعد از 24ساعت دستور قضایی میاد دستور قضایی میری از خدمات قضایی ...

فامیلمون شکایت کرد با صدا ظبط شده آخر به هیچ جا نرسید چون صدای خالی مدرک حساب نمیشد

یعنی قاضیش مشکل دار بود؟

حالا من یه سوالی دارم نمیدونم شما بلدین؟ شاهد میتونن اعضای خونواده باشن؟ آخه واسه منم پیش اومده بود ...

گوشی منو دزدیدن ... مادرم یکی از شهودین بود بعللاوه همسر خود دزده.

من همچین لایحع ای ارائه دادم 

ادعا دارند که شهود پرونده دو نفرند اولی همسر خود متهم که چون حکم جلبشان امده پس جرح می شوند و دومی هم مادر شاکی است چون رابطه خویشاوندی با شاکی دارند پس جرح میشوند !! حال آنکه اولا بحث پرونده کیفری شاهد اوا شرط عدالت را زیر سوال نمیبرد زیرا مطابق ماده ۱۸۱ قانون مجازات اسلامی (عادل کسی است که در نظر قاضی یا شخصی که بر عدالت گواهی میدهد اهل معصیت نباشد . شهادت شخصی که اشتهار به فسق داشته باشد مرتکب گناه کبیره شود یا برگناه صغیره اصرار داشته باشد تا احراز تغییر در اعمال او و اطمینان از صلاحیت و عدالت وی ،پذیرفته نمیشود.) ......اینجا یه چیزای راجب همسرش نوشته شد که من پاک کردم .....ثانیا در مورد شاهد دوم هم اگرچه مادر شاکی با شاکی رابطه خویشاوندی دارد اما مطابق قانون رابطه خویشاوندی با شاکی از موانع شهادت نیست و ارزش شهادت را در اینجا دادگاه تعیین میکند .

فامیلمون شکایت کرد با صدا ظبط شده آخر به هیچ جا نرسید چون صدای خالی مدرک حساب نمیشدیعنی قاضیش مشکل د ...

باید صدا معتبر باشه 

یعنی مورد تایید قرار بگیره 

مثلا من تورو مجبور نکنم بهم فحش بدی که بعد برم ازت شکایت کنم

2810