2777
2789
چون مواظب خودم نبودم چون فکر نمی کردم این طوری بشه شش سال پیش رفتم کربلا،اون موقع دختر بزرگم پنج س ...

نه اینطوری فکر نکن برای هر کسی ممکنه پیش بیاد ان شاء الله خدا دو تا بچه دیگه رو برات نگه داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسم دعا کنین خیلی محتاج دعایم

عزیزم چند وقته دیگه میرم مشهد حتما دعات میکنم اگه لایق باشم. گلم خودت رو ناراحت نکن. میدونم سخته. الان نی نی شما پیشه فرشته هاست و جاش خوبه. اینا همش خواست خداست. ایشالا خودش بهتون صبر فراوان بده. با گل دخترت برو بیرون. خونه موندن و تنهایی حال آدمو بدتر میکنه. سعی کن همش بری بیرون. مسافرت. مهمونی. منم یک مدت سر مسئله ای حالم خیلی بد بود. همینها آرومم میکرد. 

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست... 

بزرگترین لطف خدا به ما تو زندگیمون تولد دخترم بوده چون ما باهم فامیلیم وقتی پسر دومم فوت کرد تازه متوجه شدیم چه قدر شانس آوردیم که دخترمون سالم دنیا اومده وقتی پسر دومم بیماریش تشخیص داده شد دکترا گفتن احتمالا بچه اولمم بیمار بوده که فوت کرده

عزیزم چند وقته دیگه میرم مشهد حتما دعات میکنم اگه لایق باشم. گلم خودت رو ناراحت نکن. میدونم سخته. ال ...

التماس دعا خانمی امام رصام خیلی وقته منو یادش رفته کاش با دعایه شما یادش بیاد منم هستم نگام کنه

سیل اشک از روی گونه هام جاری شد با خوندن این تاپیکت 

خدارو به تک تک ائمه اطهار قسم میدم آرامش رو به دلت بیاره استارتر

الهی به حق ناله های دل زینب خدا ناله های دلت رو بشنوه و دخترت رو برات حفظ کنه

یه وقت خدای نکرده ناشکری نکنی هااا

حتما صلاح فرشته هات همین بوده

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد

من بعد از دنيا اومدن پسرم چيزايى تو بيمارستان ديدم شنيدم كه واقا از ته دلم ميگم احساس ميكردم بچه هاى خودمم  مامانش داشت داستان بچشو تعريف ميكرد من گريه اى ميكردم مامانش منو اروم ميكرد رو بچه ها خيلى حساسم خدا ايشالا همشونو تو دستاش نگه داره ومراقبشون باشه

پسرم مرسى كه هستى

مرسی که امشب اومدین به درددلام گوش دادین این حاله بدو چند هفته است هی تو دلم قایم میکردم هی ازش فرار میکردم اما امشب دیگه زورم بهش نرسید تحملم تموم شد اینقدر گریه کردم تا سبکتر شد دلم

خدا به مادرایی که بچه شونو از دست دادن صبر و آرامش بده

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.
سیل اشک از روی گونه هام جاری شد با خوندن این تاپیکت  خدارو به تک تک ائمه اطهار قسم میدم آرامش ...

قربون دلت برم واقعا قصد ناراحت کردنتونو نداشتم مرررسی از دعاهای قشنگت واسم خیلی دعا کنین ممنونتونم

خدا به مادرایی که بچه شونو از دست دادن صبر و آرامش بده

ایشالله واقعا واسه مادرایی که بچه از دست دادن خیلی دعا کنین خیلی امتحان سختیو پس میدن خیلی به دعای خیر احتیاج دارن

پدر و مادر داغدار حالشون مثه اینه که یه آدمو بندازی تو روغن داغ سرخش کنی خدا هی این رو اون روشون میکنه که قشنگ داغ بشن حکمتشو خودش میدونه خدا ولی دعا کنین دعا کنین صبرشم بده 

عزیزم انشالله خدا دخترتونو بهتون ببخشه و سایه تون تا همیشه بالا سرش باشه 

انشالله دیگه داغ عزیزانتو نبینی خدا به دلت ارامش بی نهایت بده

کور وه کوو هەنگی ده ڕندە و شانە ی هه نگوینە کچ