2777
2789
آخ خدا برا هیچ مادری نخاد دردیه ک برا دشمنم هم آرزو نمیکنم سه ماهه پسرم رفته تو سی هفتگی دنیا برام ج ...

خدا بهت صبر بده عزیزم هر مادری که داغ میبینه میگه ایشالله دیگه هیچ مادری نبینه اینایی رو که من دیدم ولی نمیدونم چرا خدا بازم اینکارو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما نخون اینا رو واسه کوچولوت خوب نیست عزیزم

عزيزم اينا واقعيت هاي زندگيه واسه هممون امكان داره اتفاق بيفته 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

من يه پسر ده ماهه دارم 

هميشه ميگم خدا طاقت همه جور امتحاني رو دارم فقط منو با بچم امتحان نكن 

واقعا سخته 

اصلا هيچ حرفي نميتونه تسلي دلتون باشه خدا خودش بهتون ارامش بده 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
من يه پسر ده ماهه دارم  هميشه ميگم خدا طاقت همه جور امتحاني رو دارم فقط منو با بچم امتحان نكن& ...

ایشالله خدا هیچ کسو با بچش امتحان نکنه که یکی از سخترین امتحاناشه جونتو ریز ریز میگیره انگار

اینقد گریه کردم چشام باز نمیشه ولی دلم انگار یکم سبک شد بعصی وقتا نباید از دلتنگی فرار کنی بخوای سرتو گرم کنی تا یادت بره چون بالاخره یه جایی تحمل دلت تموم میشه

من امروز داشتم به اين فكر ميكردم كه دو تا پاره تنم رو چرا به اين دنيا اوردم كه در نهايت ( بعد از صد و بيست سال ) از اين دنيا برن 

سعي ميكنم بهش فكر نكنم 

خيلي سخته 

خدا بهت صبر و ارامش بده

اینقد گریه کردم چشام باز نمیشه ولی دلم انگار یکم سبک شد بعصی وقتا نباید از دلتنگی فرار کنی بخوای سرت ...

همه قراره بریم. این گل ها هم پاک رفتن و زشتی و سختی دنیا رو ندیدن. اینجوری فکر کن. من وقتی اینجوری فکر میکنم به پسرم میگم خوش بحالت مامان زود رفتی و بهشتی شدی و سختی دنیا رو ندیدی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.

چند وقت پیش خوابشو دیدم بغلش کرده بودم تو خواب محکم بغلش کرده بودم دلم میخواست تمام دنیا همون لحظه بود که دوباره داشتم بغلش میکردم از ذوق نمیدونستم چیکار کنم مث تشنه که به آب میرسه حس بودنشو تو تک تک سلولای بدنم ذخیره میکردم

همه قراره بریم. این گل ها هم پاک رفتن و زشتی و سختی دنیا رو ندیدن. اینجوری فکر کن. من وقتی اینجوری ف ...

همیشه به مامانم میگم وقتی تو دلت بودم یه کاری میکردی سقط بشم اینقد سختی نکشم