2777
2789
عنوان

مشکل با بچه شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 40 پست
بله متاسفانه خیلی زود بود 12عقدشدم 16عروس شدم 17دخترم دنیا اومد 19پسرم الانم 21سالمه وخداشاهده انگار ...

من ۲۶ سالگی ازدواج کردم. تازه به نظرم برای بچه دار شدن زود بود. هفت سال صبر کردم. چقد آدما فرق دارن. من وقتی ۲۱ سالم بود اصلا به فکر ازدواج نبودم. البته فکر نکن سختی نکشیدم. دانشجو بودم شاغلم بودم. سختیهای زندگیمم زیاد بود

مشکل مالی هم زیاد دیدم. سالهای خیلی سختی داشتیم. ولی چیزای دیگه ای روزگار بهم نشون داد که مشکلات مالی پیشش هیچ بودن. مریضیه شوهرت چیه؟ خوب شدنیه؟ یا همیشه هستء

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلو چشمش باش هی باهاش حرف بزن کاراتو انجام بده عادت کنه

سعیمو میکنم ولی خیلی وقتا قبول نمیکنه. کلافم میکنه. شبا هم کنارم میخوابه نباید پشتمو بکنم بهش پامیشه گریه میکنه. وقتیم میخواد بخوابه دستمو میگیره انقد خیره میشه بهم تا چشماش سنگین بشه بخوابه

من ۲۶ سالگی ازدواج کردم. تازه به نظرم برای بچه دار شدن زود بود. هفت سال صبر کردم. چقد آدما فرق دارن. ...

تصادف خیلی خیلی شدیدی کرده فعلا دکتر گفته حتی یه لیوان آب برنداره خیلی تو فشاریم عروسی برادرشوهرم هست وهم نامزدی خواهرم خداشاهده با 1600یارانمون زندگی میکنیم که اونم بیشترش خرج قبض گاز برق اب ودارو دکتر شوهرم میشه وهیچی برا خرید خونه ولباس نمیمونه بخدا 

الان یه عالمه غم تو دلمه چون حتی یه تکه لباس نمیتونیم برامون بخریم😔😭😔

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
کی میتونه کار کنه؟ تو کار کن

عزیزم اون که معلوم نیست 

منم تو روستا هستم روستامون کوچیکه نمیزارن زنا کارکنن گوشی داشتم کارطب سنتی میکردم اما بخاطر عمل شوهرم فروختم این گوشی هم  a02قدیمی هست هنگ میکنه وبدرد نمیخوره تازه با شوهرم شریکیم همینو

عزیزم اون که معلوم نیست منم تو روستا هستم روستامون کوچیکه نمیزارن زنا کارکنن گوشی داشتم کارطب سنتی م ...

یعنی چی نمیزارن. تو چرا قبول میکنی. کی میتونه برای یه زن شوهر دار تعیین تکلیف کنه. بیان خرجتو بدن اگه نمیزارن

یعنی چی نمیزارن. تو چرا قبول میکنی. کی میتونه برای یه زن شوهر دار تعیین تکلیف کنه. بیان خرجتو بدن اگ ...

عزیزم تو روستامون کار نیست چون کوچیکه برا کار باید برم شهر یک ساعت راهه با ماشین منم که ماشین نداریم با کی برم وچجوری بیام بخدا برام حرف درمیارن تا عمرداشته باشم مورد تمسخرشون قرار میگیرم😔