2777
2789
عنوان

مشکل با بچه شش ماهه

233 بازدید | 40 پست

پسرم آخر هفته شش ماه میشه. اصلا نمیزاره از پیشش تکون بخورم. حتی برای دسشویی رفتن و یه غذای ساده مشکل دارم. به محض اینکه تنها میمونه غر میزنه و اگه نیام گریه. روزا هم نمیخوابه که کارامو کنم. از ۹ صبح تا ۱۲ شب شاید سه بار بخوابه هر بار زیر نیم ساعت.تا کی اینجوریه؟ چیکار کنم بهتر بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من که از تولد تا الان که یکسال و هشت ماهشه همینه

۶صبح به زور پامیشم خودمو میکشم ناهار درست میکنم تو حیاط که بیدار نشه وگرنه بیدار بشه که هیچ همیجور دائم گریه و چسبیده پاهام گرفته

مال من که از تولد تا الان که یکسال و هشت ماهشه همینه۶صبح به زور پامیشم خودمو میکشم ناهار درست میکنم ...

وای منم تا پا میشم ۵ صبحم باشه پا میه. اصلا سر و صدا نمیکنم. نمیدونم چجوری پا میشه

پس چرا ادرس گرفتین؟

میخواستم بفرستم اما فکر کردم بدم به خیریه بهتره. چون به چشمم دیدم به اینجور آدما کمک کنی سال بعد ششمیو حامله میشن. کسی که با شوهر بیکار و خودش بی کار و بی درآمد پنج تا بچه آورده به امید کمک دیگران بهترین کمک براش اینه که کمکش نکنی

میخواستم بفرستم اما فکر کردم بدم به خیریه بهتره. چون به چشمم دیدم به اینجور آدما کمک کنی سال بعد ششم ...

خیلی ثواب داشت ولی بازم هرجور راحت ترین🙏

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
میخواستم بفرستم اما فکر کردم بدم به خیریه بهتره. چون به چشمم دیدم به اینجور آدما کمک کنی سال بعد ششم ...

خیریه هم چه معلوم به همچین ادمایی ندن شما همین یه بار بخاطرخدا کمکش میکردین دیگه اون ازتون کمک نمیخواست مطمئن باشید دیگه ازتون کمک نمیخواست فقط همین یه بار بود😔

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
خیریه هم چه معلوم به همچین ادمایی ندن شما همین یه بار بخاطرخدا کمکش میکردین دیگه اون ازتون کمک نمیخو ...

من چند وقت پیش با فتمیلام به یه نفر کمک کردیم. هیچی هم دست دو ندادیم. هر کی یه وسیله نو براش گرفت. بعد که بهش گفتن دیگه سه تا بسه بیشتر نیار گفت به شما چه. مگه نونشو میدین. اونجافهمیدم نباید کمک کرد

2810