2777
2789
عنوان

این رفتار از یک صاحبکار طبیعیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو کلام و رفتارت دقت کن رسمی باشه دلیل نداره راجب چیز غیر کاری باهاش صحبت کنی مگه نه هر جا بری نمیتونی بمونی 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

اگر کلا آدم سخاوت دار و دست بازی یه، خب مشکلی نیست

منم شخصا توی محیط کار سختمه خوراکی بخورم همکارم نخوره حتما براش می‌زارم میخاد خانم باشه یا آقا

حس خانمها خیلی زود می گیره که طرف قصد و نیتی داره یا کلا اخلاقش با همه همین جوریه

اگر از رفتارش حس بدی می گیری یا نگرانت می کنه بدون شک از اونجا بیا بیرون

و خدا برای من کافیست.....
یکی از محاسن آقایون انتقاد پذیریه.ولی خانوما همه خوبن.خانوم بد نداریم🤭🤭

حالا ما کاری ب خانما نداریم وقتی خوبن پس میگیم خوبن 😅

ولی در کل باید مراقب بود تو زندگی ی حرکت کوچیک بکنی از روی ندونم کاری همه انگشتا سمت خودت نشونه میره

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
چه ترفندی؟😂با این که عملا چراغ سبز نشون میده و طرف قصدیم نداشته باشه دوزاریش میوفته

نه بحث چند میلیون پول که بیاد وسط معلوم میشه طرف چیکارس!

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
قابلی نداشت.ولی از نظر من تا جرقه نباشه کبریت روشن نمیشه.چه مرد چه زن

آهان و از نظر شما جرقه از مردهاست کلا؟

چقدر راحت قضاوت میکنید

میشه بگی اینکه ازطرف پول بخوای برای چیه؟

من نگرفتم منظورتون چیه؟

ولی اون خانم گفته بود که به صاحبکارش بگه چند تومن پول دستی (قرض) ازش بخواد. اگه بی معطلی بهش داد احتمال سوء نیت زیاده

حالا ما کاری ب خانما نداریم وقتی خوبن پس میگیم خوبن 😅ولی در کل باید مراقب بود تو زندگی ی حرکت کوچیک ...

مآ منطق نداریم.از نظر ما فقط مردا مقصرن😁

چون احساساتی هستیم حقیقت مهم نیست

به نظرتون رک و راست بهش بگم من از رفتارتون حس خوبی نمیگیرماگه میخواین کار باهاتون رو ادامه بدم لطف ک ...

ن بابا اینجوری نننن

فعلا بمونین اگه چیزی آورد خوراکی یا هر چیزی نگیرین ازش خب وقتی شما رفتارتون یجوری باشه ک نفوذ ب شمارو غیرممکن بکنه بیخیال میشه

یا می تونین موقعی ک اونجا هستین همزمان دنبال کارم باشین اگع اذیت میشین ولی مرد با زن هر کاری کنی باز خوب نیست

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
2810