2777
2789
عنوان

این رفتار از یک صاحبکار طبیعیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مآ منطق نداریم.از نظر ما فقط مردا مقصرن😁چون احساساتی هستیم حقیقت مهم نیست

من آدم منطقی هستم

هرچی واسع خودم میخام واسع دیگرونم میخام

بعدشم مم چند شب پیش فیلم هندی برادر باجرانگی رو دیدم اخراش اینقدر گریه کروم رفتم زیر پتو بخدا ک کسی نبینه مردا هم احساس دارن اینجوریام نیس دیگه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ینی چون بهش پول میده قصدبدی داره؟

نگفتم صد در صد! اصلا نظرمو خوندید؟

معمولا تو این وضعیت الان پول قرض دادن جرات میخواد!

و برای هر کسی این کار رو نمیکنن اما خب آدم خوب هم هست و نباید نادیده گرفت ولی خیلی خیلی کم هستن

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
من آدم منطقی هستمهرچی واسع خودم میخام واسع دیگرونم میخامبعدشم مم چند شب پیش فیلم هندی برادر باجرانگی ...

از نظر من مردا مثل کاکتوسی.یه گیاه زشت که سالی یک بار گل میدن.گلی که از همه گلا قشنگتره.اینم تقدیم به داداش گلم😊

تآ تهش بخون داداشم.چه مرد چه زنجرقه اول میتونه از یه خانم باشه که جسارت مردو زیاد کنه یا برعکس

تا ته خوندم! داداش داداشم ننویس لطفا!

اون آقا همه مردها رو نوشته بود هولن و شما هم چون من ازش انتقاد کردم، گفتی که احتمالن منم مشکل دارم! درسته؟ حالا میای و از احتمال مشکل داشتن هم زن و هم مرد میگی؟ اصلا حرف هاتون و منظورتون پخش و پلاس و درست حسابی منظورتون رو نمیرسونید!

کسی منکر این نیست که تا یه نکبت پیش میاد ممکنه هم مرد و هم زن مقصر باشن! اما اینکه همه مردها رو عوضی معرفی کنن دیگه منطقی  و دور از عقله.

تا ته خوندم! داداش داداشم ننویس لطفا!اون آقا همه مردها رو نوشته بود هولن و شما هم چون من ازش انتقاد ...

ببین داداش گلم.اون داداشمون گفت همه مردایی که برخورد مشکوکه خوب میکنن.نگفت همه مردا داداش😁

ببین داداش گلم.اون داداشمون گفت همه مردایی که برخورد مشکوکه خوب میکنن.نگفت همه مردا داداش😁

این جمله رو هم لابد من نوشتم:

"مراقب خودتون باشین تو این دنیا مردی وجود نداره ک بوی مردونگی بده هر کی میگه چرته"

الان این حرفی که این آقا زده منظورش همه مردها هستن! دیگه واضحه!

داداش داداشم لطفا نگو... شما گفتید منم از اون مردها هستم چون بهم برخورد. خب مردی مثل من که هوله که نباید داداش بگید

منظرم از زشت زمخت بود😰تایپ گوشی زد زشت.ببخشید.الان دیدم

ندیدم بخدا ی چشمم بازه فقط 

اشکال نداره 

رفتم با اجازتون ب تاپیکاتون ی سر زدم و خاستم بگم ک خونتون خیلی قشنگ و دلبازه خوشم اومد 

ما گیر کردیم تو غرب کشور کاش شمال بودیم😅

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
این جمله رو هم لابد من نوشتم:"مراقب خودتون باشین تو این دنیا مردی وجود نداره ک بوی مردونگی بده هر کی ...

داداش گلم هدف من فقط مزاح بود.ولی این بده که مردا به خاطر یه اشتباه کله همجنساشونو زیر سوال میبرن.ولی نظر من اینه که تا یه خانم رفتار پذیرنده ای از خودش نشون نده(حتی ناخواسته) مرد جرات جسارت به خودش نمیده داداش

2810