2777
2789
عنوان

این رفتار از یک صاحبکار طبیعیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 101 پست
خودمم حس خوبی ندارم ولی به کار نیاز دارماه اعصابم خورد شد

کار زیاده خاهر 

اخه شما با پای خودتون رفتین تو دهن شیر این مردم الان مجرد متاهل نمیشماسن هردو رو ب ی چشم میبینن برین سراغ ی کار دیگه 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از شما معذرت میخام آقای پاکدامن🙏ولی واقعیته

پاکدامن 😂

پهلوان یگله دوگله مرد اینجاست خیر سرشون. از خیانتم بدشون میاد. یه بلانسبتی میگفتی

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
بله چه حقیقتی!!!!!!!!

که اکثر مردها مرد نیستن

و‌اونایی م که مرد‌موندن‌ یا مجبور بودن‌یا ترسیدن یا شنا بلد نبودن 

استارت تمام کصاوط کاریا که الان بی بند و باری زیاد شده‌و‌جنسیتا قرو قاطی همش از مرد بودت که کم قبح شکست زن ها هم. انتقام‌جو‌شد ‌و ی سریا شدن عین مردا

کمی دچار خستگی مفرط

احسن به این صداقت.درود به شرفت

والا بخدا نمیگم خودمم آدم خوبی هستم اصلا خودمم بدم بیام از خودم تعریف کنم نمیشه اینجوری منم در حد خودم بد هستم 

گفتن حقیقت و دروغ قرار شده برن شنا کنن حقیقت لباساشو در میاره میپره تو آب دروغم فورا لباساشو میپوشه با لباس حقیقت میاد تو مردم و اینجوریه ک بعضیا آسیب میبینن

بگو ده تومان داری دستی بدی ببین میده یان

اگه داد یعنی منظور داره؟

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
که اکثر مردها مرد نیستنو‌اونایی م که مرد‌موندن‌ یا مجبور بودن‌یا ترسیدن یا شنا بلد نبودن استارت تمام ...

آها

ببخشید که ما مردا دنیا رو به لجن کشیدیم و نذاشتیم خانوم ها دنیا رو به بهشت تبدیل کنن.

واقعا قضاوت بهتون میاد

دمت گرممن مرد ندیدماکثرا نیم منن

منم ندیدم بخدا 

زمونه ی بدی شده 

عشقو عاشقیا دوستیا و...همش بخاطر هو....

طرف میبنی زنو بچه ام داره بازم بخاطر همین چیز کوفتی زندگیشو با دستای خودش نابود میکنه 

بعد بیا دنبال مرد و مردانگی باش 

والا بخدا نمیگم خودمم آدم خوبی هستم اصلا خودمم بدم بیام از خودم تعریف کنم نمیشه اینجوری منم در حد خو ...

یکی از محاسن آقایون انتقاد پذیریه.ولی خانوما همه خوبن.خانوم بد نداریم🤭🤭

والا بخدا نمیگم خودمم آدم خوبی هستم اصلا خودمم بدم بیام از خودم تعریف کنم نمیشه اینجوری منم در حد خو ...

به نظرتون رک و راست بهش بگم من از رفتارتون حس خوبی نمیگیرم

اگه میخواین کار باهاتون رو ادامه بدم لطف کنین حریم ها رو حفظ کنین

بگم اینو؟یا کلا دنبال کار دیگه باشم؟

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
برادر گلم.چرا به خودت گرفتی.شاید منظورش به شما نبود.مگر اینکه🤔😒🤨 آره؟

ایشون همه مردا رو گفتن

در ضمن ممنونم از طعنه زیباتون

همه وقتی قضاوت میکنن بی عیبن و وقتی قضاوت میشن میگن لطفا قضاوت نکنید

اخه تو چرا به اون‌گفتی دماغ گیر داری؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
2810