2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی بچه 5ماهه

91 بازدید | 18 پست

سلام ،لطفا راهنماییم کنید غذای کمکی برای شروع باید چقدر باشه ،و چند دفعه ؟و اینکه هر روز باشه؟ دکتر بهم گفته از سرلاک برنج شروع کنم ،ممنونم ازتون 

وای خدا انگار من این تاپیکو زدم

میشه هرجی فهمیدی به منم بگی

من هیچی نمیدونممم

بچمم دقیقا پنج ماهشه

سرلاک از فروشگاه میخری؟

عشق دام طبیعت است، برای تولید مثل.                                                        

بچه منم ۵ماهشه یکی دوروز لعاب برنج دادم ترسوندنم گفتن هنوز زوده معدش خراب میشه الان ۳ روزه هیچی ندادم گفتم بذارم دوهفته دیگه که ۵ماهو نیمه بشه لااقل

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم ۵ماهشه یکی دوروز لعاب برنج دادم ترسوندنم گفتن هنوز زوده معدش خراب میشه الان ۳ روزه هیچی نداد ...

چیا میشه داد میشه بگی؟

لعاب برنجو چجوری درست کنم؟

عشق دام طبیعت است، برای تولید مثل.                                                        
چیا میشه داد میشه بگی؟لعاب برنجو چجوری درست کنم؟

برنج ایرانی رو یه قاشق نصف روز خیس کن بعد بایه لیوان آب بزار بپزه تا له له بشه بعد با الک صافش کن آبشو بده بخوره البته از یه قاشق چای خوری درروز شروع کن سه روز لعاب برنج بده .بعد فرنی بده نصف قاشق آرد برنج با آب بزار بپزه بعد که پخت سرد شد اگه خودت شیر میدی شیرخودتو بریز توش که اگه شیرخشک میدی یه پیمانه شیرخشک بریز توش بده بخوره .حریره بادام هم خوبه دوتا بادام خیس کن یه روز بعد پوست قهوه اییش رو بکن رنده ریز کن بزار ۱ ساعت بپزه بعدنصف قاشق آرد برنج بریز توش وقتی پخت صافش کن تا یه دست بشه بده بخوره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ممنونم خیلی خوب توضیح دادی

خواهش  

چند روز لعاب برنج در حد ۴ قاشق چ خ خوری بده 

چند روز بعدش فرنی بهش اصافه کنه در حد دو ق چ خوری

بعدش حریر بادوم 

هر کدوم رو با همون چند قاشق شروع کن تا ده روز بعد ده روز شروع کن اب گوشت  اب مرغ تا ۶ ماه بشه 

بعدش سرلاک میتونی بدی 

ولی از من میشنوی ب سرلاک عادتش نده بچه رو با چیزای مقوی تر عادت بوه 

چند روز لعاب برنج در حد ۴ قاشق چ خ خوری بده چند روز بعدش فرنی بهش اصافه کنه در حد دو ق چ خوریبعدش حر ...

ممنونم گلم ،منم میخواستم با اینا شروع کنم که دکتر گفت سرلاک اما چند روز بعد با همینا  رو بهش میدم انشالله

2810