2777
2789
عنوان

واقعا خیلی خواستگار کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 120 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ممنونم از همتون خیلی انرژی مثبت کرفتم

شوهر زیاده ولی خوبش خیلی کمه من تو فاصله ی طلاقم خواستگار زیاد برام میامد همه شون هم تو شرایط خودم بودن ولی نگم برات دور از جون و خدا برات نخواد یا آدم هول بود یا خسیس یا عوضی یا دنبال اینکه من شاغلم و از پس مخارجم برمیام و دیگه نیاز ندارم کسی برام خرج کنه میامدن اگه اینا شوهرن همون بهتر نباشن😂😂😂

میدونم گلم منم مثل خودت ،ولی تجربه زندگیمو بهت میگم وقتی از همسر اولم که دست بزن داشت خسیس بود و اذی ...

من ک مادرم درکت میکنم چی کشیدی و از دوری بچت چیا میکشی😔😔😔چون فوت شوهرم و بچم دقیقا همزمان بود و همونجا ازم گرفتن حتی نذاشتن بهوش بیام ببینم بچمو بعد بگیرنش ۱۱ سال و خورده ای شده دخترم الان نزدیک ۱۲ سالش میشه چون ۴ هزار کیلومترم با خونوادش فاصله داریم باورت نمیشه هم ادرساشونو عوض کردن هم شماره هاشونو کلا هیچ چیزی ازشون ندارم و تو این مدت حتی نمیدونم چ شکلی بوده و شده خیلی سختی کشیدم ...الانم شوهر  فعلیم فقط داره میبینه چ دردی میکشم همش برا اینک ارومم کنه تصمیمشو میگه ک من از روز اول ک گفتی همونجور ک بهت قول دادم پیداش میکنم برا زندگی پیش خودمون میارم لازم باشه اسمشم تو شناسنامم میکنم حتی اگ نشد  و دیر پیدا شد ...شده برا برادرزادم خواستگاری میکنم عروس خودمون میکنم ک ب این بهونه کنارت باشه....ولی خب کسی نمیدونه ک چقدرررر عذاب میکشم ..🤕🤕🤕🤕 چون شوهر اولم دست بزن داشت بچه ننه بود ب حرف خانوادش حتی جلو چششون منو بدجور کتک میزد منم تو غربت چ دردا و سختیایی ک ندیدم خواهر😔😔😔

مرسی مهربونم

سلام.دوستی دادم.دوست داشتی تایید کن بیشتر آشنا بشیم.شاید به درد هم خوردیم.سنت کمه ولی ظاهرا به بلوغ فکری رسیدی.دنبال یه دختر فابم واسه آشنایی منجر به ازدواج.حوصله دوست دختر ندارم.حالا گارد نگیرین اینجا چیکار میکنی و.... مجازی و واقعیش فرقی نمیکنه.طرف باید آدم حسابی باشه

سلام.دوستی دادم.دوست داشتی تایید کن بیشتر آشنا بشیم.شاید به درد هم خوردیم.سنت کمه ولی ظاهرا به بلوغ ...

ببخشید من نمتونم به فضای مجازی و افراد غریبه اعتماد کنم 

شوهر زیاده ولی خوبش خیلی کمه من تو فاصله ی طلاقم خواستگار زیاد برام میامد همه شون هم تو شرایط خودم ب ...

اره والااا😒😒😒 پسری ک مردددد باشه واقعا کمه😐 هرچقدرم زن درامد داشته باشه باااازززممممم بایددددد مررردددد خرج کنه ن زن🤌😍😘😘😘😘