2777
2789
عنوان

واقعا خیلی خواستگار کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 120 پست
بدرک مگه مهمه عزیزم خودت مهمی بذار انقدر بگن و نگاه کنن تا خسته شن،وقتی خدایی نکرده گرفتاربشی کدوم ب ...

ما خانوم ها که تو کف جنس مخالف نیستیم  فقط این سایت آدم حرف دلشو میزنه دردودل میکنه من این حرفا رو به دوستامم نگفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما خانوم ها که تو کف جنس مخالف نیستیم فقط این سایت آدم حرف دلشو میزنه دردودل میکنه من این حرفا رو ب ...

میدونم گلم منم مثل خودت ،ولی تجربه زندگیمو بهت میگم وقتی از همسر اولم که دست بزن داشت خسیس بود و اذیتم میکرد جدا شدم و دوتا بچه هام پیشم بودن همه میدونستن مستاجرم همه میدونستن هم کار میکنم هم بچه داری اما یکی نیامد بگه کمک میخوای پول لازم داری گشنگی هم بکشی کسی حالت نمیپرسه اما زمانیکه بابای بچه ها وقت حضانتشون شد و ازم گرفتشون وقتی بعد چند ماه ازدواج مجدد کردم کلی حرف همینایی که حالم نمیپرسیدن برام درآوردن که بچه هاش ول کرده فکر عشق و حالش و شوهر کردنه دیگه خبر از دل خون من نداشتن ،همه رو تو اینستا و تلگرام و موبایلم بلاک کردم و خلاص دیگه حتی سلامشون هم جواب نمیدم کجا بودن وقتی نون نداشتم بخورم که حالا دارن از وجدان مادری و این چرت و پرتا حرف میزنن

غول چراغ جادو😅

کاش غول چراغ جادو میگرفتن بعضیاشون رفتن یک اس و پاس ب درد نخور معتاد مفنگی ک ی هزاری نداره و بیکاره و بعضیاشونم علاوه بر اون مواردی ک گفتم و سرکار نمیره و طرف رو اتفاقا میفرسته خونه مردم کار کنه ک بره مواد شوهرشو علاوه بر خرج خونه هم فراهم کنه😵‍💫

زود ازدواج کردن مهم نیس خوب ازدواج کردن مهمه🤌🫠

میدونم گلم منم مثل خودت ،ولی تجربه زندگیمو بهت میگم وقتی از همسر اولم که دست بزن داشت خسیس بود و اذی ...

وای بمیرم عزیزم چه زندگی سختی داشتی الان مهمه که ازدواج کردی و خوشبختی به نظرم سعی کن بچه ها تو فراموش کنی چون به هر حال از اون بابای ظالمشون هستن  واقعا خانوم ها با خودشون هم دشمن هستن چقدر بعضی ها بی شرفن که واس شما حرف دراوردن

🤣🤣🤣دقیقا یادمه همکلاسیام ازدواج که میکردن تو خیابون سلام هم نمیدادن والا شوهره دیگه حتی اگه بهتری ...

اره بخدا 🤭😆😆😆 باور کن وقتی مزدوج شدم گفتم وااا ما ک شوهر کردیم چیز خاصی ندیدیم تازه اخلاقمونم گرمتر و بهتر و برخوردمون صمیمیترم شده چجوری اینا عوض میشن🤭😆😆😆😆

وای بمیرم عزیزم چه زندگی سختی داشتی الان مهمه که ازدواج کردی و خوشبختی به نظرم سعی کن بچه ها تو فرام ...

بچه هامو فراموش نکردم اجازه نمیداد ببینمشون رفتم دادگاه حق ملاقات گرفتم مگه میشه بچه هامو فراموش کنم اوضاعم خوب بشه میاریمشون پیش خودم همسرمم موافقه

میدونم گلم منم مثل خودت ،ولی تجربه زندگیمو بهت میگم وقتی از همسر اولم که دست بزن داشت خسیس بود و اذی ...

اگه فرض مثال هم بچه هاتم ول کردی کار خوبی کردی چون بالاخره از اون بابای ظالمشونن  واقعا کسایی که واست حرف درآوردن و تو تنهای و مشکلاتت کمکت نکردن چوبش تو این دنیا میخورن خدا لعنتشون کنه

به فامیل بگو هنوز آدمی که لایقم باشه پیدا نکردم خانواده ای هم نیستیم که هر کسی بذاریم وارد حریم خون ...

افرین اگ ماهم میخواستیم ازون شوهرا بکنیم تو ۱۵ سالگیم فرااااووون و خیلی زود مزدوج میشدیم 

وای بمیرم عزیزم چه زندگی سختی داشتی الان مهمه که ازدواج کردی و خوشبختی به نظرم سعی کن بچه ها تو فرام ...

خدا نکنه عزیزم انشاءالله یه همسر خوب و باب دلت پیدا کنی و خوشبخت بشی