2777
2789
عنوان

واقعا خیلی خواستگار کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 120 پست
عزیزمی موفق باشی ،بله متوجه هستم چی میگی ولی کلا این روزا و این زمونه ترشیده مفهومی نداره

ولی تو ذهن مردم جامعه هست  با اینکه میدونن یه دختر مجرد مشکلی با مجردیش نداره میخان با این حرف ها خانوم ها رو تحقیر کنن باور کن بیشتر مردم به دختر مجرد همین نگاه رو دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ما ک شوهر کردیم چیز خاصی ندیدیم توش ولی بعضیا شوهر میکنن فک میکنن اورست فتح کردن و دگ جواب سلا ...

🤣🤣🤣دقیقا یادمه همکلاسیام ازدواج که میکردن تو خیابون سلام هم نمیدادن والا شوهره دیگه حتی اگه بهترین مرد دنبا هم باشه نباید اینجوری رفتار کرد

فامیل خیلی فضولی می کنه انگار میدونن چون خبری نیست همش می پرسن منم خیلی غصه می خورم آخه چرا باید واس ...

اون فامیلا احتمالا دختراشون شوهر کردن بعبارتی  با اینجور سوالات غیر مستقیم میخوان پز بدن و دلبری کنن و بگن خبریه والا دیدم ک میگم😒😐

اره تا حدودی اما خیلی هاشون خوب مخ میزنن ازدواج میکنن و بعد که مهریه گرفتن طلاق میگیرن

واای دقیقاا همینجا چند مورد دیدیم خودشو ساخته عمل و اینا بعد مخ زنی مهریه کامل گرفت ماشین و غیره خریده عشق میکنه

ولی تو ذهن مردم جامعه هست با اینکه میدونن یه دختر مجرد مشکلی با مجردیش نداره میخان با این حرف ها خا ...

راستش آدمهایی که من تو اطرافم میبینم همه نظرشون اینه که دیگه این حرفا قدیمی شده مهم انتخاب درست و بجاست بعد همینا که شوهر کنی عزیزم اگه دخدایی نکرده یه شوهر بد و ناتو گیرت بیاد میگن بیکار بودی شوهر کردی ،من تجربه ش رو دارم دیگه برام حرف هیچ کس ارزش نداره این جماعت به هر راهی که بری یه حرفی دارن مهم دل خودته که چی میخواد

فامیل خیلی فضولی می کنه انگار میدونن چون خبری نیست همش می پرسن منم خیلی غصه می خورم آخه چرا باید واس ...

به فامیل بگو هنوز آدمی که لایقم باشه پیدا نکردم خانواده ای  هم نیستیم که هر کسی بذاریم وارد حریم خونه و زندگیمون بشه

واای دقیقاا همینجا چند مورد دیدیم خودشو ساخته عمل و اینا بعد مخ زنی مهریه کامل گرفت ماشین و غیره خری ...

اره تو اینستا پره از کلیپ عروسی داف ها ولی چند وقت بعد خبر طلاقشون میپیچه

عزیزم به روت نمیارن ولی ته دلشون نگاهشون همینه

بدرک مگه مهمه عزیزم خودت مهمی بذار انقدر بگن و نگاه کنن تا خسته شن،وقتی خدایی نکرده گرفتاربشی کدوم بدادت میرسن اینا همه فقط تماشاچی هستن

به فامیل بگو هنوز آدمی که لایقم باشه پیدا نکردم خانواده ای هم نیستیم که هر کسی بذاریم وارد حریم خون ...

من حقوقم از شوهراشون هم بیشتره کلی هم پیشنهاد دوستی دارم چهرمم از دختراشون خیلی نازتره ولی  خب نگاه جامعه اینجوریه