2777
2789
اگه از الان داره فرار میکنه و حتی دلیلش هم نمیدونیپس مطمئن بلش خانوادت بیخود مخالف نبودن حتما یچیزی ...

اونم حتما یه دلیلی داره برای کاراش منم فقط دنبال دلیل کارشم خودش اون ترس از دست دادنشو برام شکسته

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم حتما یه دلیلی داره برای کاراش منم فقط دنبال دلیل کارشم خودش اون ترس از دست دادنشو برام شکسته

شغلش چیه که ماموریت میره بعد داداشت چه همگاری هست که انقد ازش بی خبره؟

عقدی دیگه؟؟

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
همون که گفتم به حرف داداشات گوش کندشمنت که نیستنولی اونومعلوم نیس اصلا دردش چیه مثل آدم بیاد حرف بزن ...

من ۴ساله ترس از دست دادنشو داشتم چون به سختی بهم رسیدیم.نمیدونم خرم کرد یا چی باحرفاش من فقط ۱۴سالم بود که حتی تو روی خانوادم وایسادم بخاطرش.بابام و برادرم میگفتن همکار ما هس میگیم به درد تو نمیخوره خانوادش زندگیتو خراب میکنن اما خودش انقدر تو گوشم خوند تا تو روی خانوادم وایسادم بخاطرش اما الان خودش ترسی که داشتمو برام عادی کرد اون ترس و از بین برد با نبودش.حتی برگرده من دیگه عروسی نمیگیرم چون خانوادمو از دست میدم

عزیزم به حرف خونواده ت گوش کن.

دیگه واقعا حالم ازش بهم میخوره هر ادمی توی هر سختی میتونه یه خبر از خودش بده اما اون با وجود وقت ازادشم جوابمو نداد.

شغلش چیه که ماموریت میره بعد داداشت چه همگاری هست که انقد ازش بی خبره؟عقدی دیگه؟؟

نظامیه.با داداشم باهم ماموریتن اون از کجا باید بدونه که شوهرم جواب منو نمیده؟من خودمم پیش خانوادم چندروزه گفتم که اینطوری کرده.برادرشوهرم فقط خبر داشت اونم میگفت به خانوادت نگو چون جداتون میکنن

بله ی دونه

هیچ کس این وسط نیست یه بزرگی کنه که سر هیچ زندگی شما از بین نره.همش به خاطر لج و غرور بی جا هستش. دوسال که می‌تونستید بهترین لحظات رو کنار هم داشته باشید از هم دور بودید.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

یاد آهنگ خواجه امیری افتادم:

فکر نکردن به خاطراتمونو بلد میشیم

میبینیم همو از کنار هم ساده رد میشیم

انگار نه انگار به من میگفتی بی تو نابودم

انگار نه انگار یه روزگاری عاشقت بودم

دلیل رد شدن تمکین چی بود؟! محاله رد بشه ! البته ایتو میگم چون احتمالا خونه داشتید وزندگی میکردید . ق ...

لزومی نداره دروغ بگم،کلید درارو بسته بود وقتی برگشتم خونه،ب پلیس اطلاع دادم صورت جلسه کردن

میدونی یکی از سخت ترین قسمت های طلاق چیه؟اینکه بچه ی طلاق هیچ وقت نمیتونه خواهر و برادر تنی داشته با ...

حاضر نشدن تغییری تو رفتارشون ایجاد کنن حتی مشاوره هم نخواستن بریم....یک طرفه نمیشه زندگی رو ادامه داد