دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همون که گفتم به حرف داداشات گوش کندشمنت که نیستنولی اونومعلوم نیس اصلا دردش چیه مثل آدم بیاد حرف بزن ...
من ۴ساله ترس از دست دادنشو داشتم چون به سختی بهم رسیدیم.نمیدونم خرم کرد یا چی باحرفاش من فقط ۱۴سالم بود که حتی تو روی خانوادم وایسادم بخاطرش.بابام و برادرم میگفتن همکار ما هس میگیم به درد تو نمیخوره خانوادش زندگیتو خراب میکنن اما خودش انقدر تو گوشم خوند تا تو روی خانوادم وایسادم بخاطرش اما الان خودش ترسی که داشتمو برام عادی کرد اون ترس و از بین برد با نبودش.حتی برگرده من دیگه عروسی نمیگیرم چون خانوادمو از دست میدم
شغلش چیه که ماموریت میره بعد داداشت چه همگاری هست که انقد ازش بی خبره؟عقدی دیگه؟؟
نظامیه.با داداشم باهم ماموریتن اون از کجا باید بدونه که شوهرم جواب منو نمیده؟من خودمم پیش خانوادم چندروزه گفتم که اینطوری کرده.برادرشوهرم فقط خبر داشت اونم میگفت به خانوادت نگو چون جداتون میکنن
هیچ کس این وسط نیست یه بزرگی کنه که سر هیچ زندگی شما از بین نره.همش به خاطر لج و غرور بی جا هستش. دوسال که میتونستید بهترین لحظات رو کنار هم داشته باشید از هم دور بودید.
بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.