2777
2789
وقتی خونه و ماشین داره میتونی توقیف کنی خونش رو ب فروش میذارن حق تو رو میدن قسط بندی مال زمانی هس ک ...

اگه مهریه زیاد هم باشه ممکنه کل مال رو بتونی بعنوان مهر برداری یا نه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چیکار کنم حالم ازش بهم میخوره ولی دوسش دارم..داداشم گفته فردا یا پس فردا باید بریم شکایت باب ...

واقعا حق دارن خانودت

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
خداروشکر امیدوارم رودتر همسرت جواب پیامتم بده بیاد جلو با خانوادت حرف بزنن سنگاشونو وا بکنن یا رومی ...

بهش پیامو فرستادم هنوز جواب نداده

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
فعلا ک نفقه این دوسال ک جدا بودیم اونو ی جا کامل داد

چطوری تمکینش رد شد؟من قبلا سه سال تمام بلاتکلیف بودم بدون هیچ نفقه ایی با اینکه وضع مالیش خوبه،الانم که جدا شدم باز نفقه بچه رو نمیده 

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
عزیزم خودت همه کس خودت باش منم تک و تنها توی زندکی نابود شدم کسی پشتم نبود بالاخره خودم اقدام کردم و ...

داداشام گفتن جداشی حامیت هستیم حمایتت میکنیم اما برگردی بهش حق نداری برگردی این خونه.میگن الان خونه باباتی اینجوری کرده فردا برگردی سر خونه زندگیت بدتر میکنه.شوهرمم گفته مگه بمیرم ازم بگیرینش

شايد دچار بيماري اي شدن خدايي نكرده كه شما اطلاع ندارين

دچار بیماریم باشه باید دور خانواده خودشم خط بکشه؟با پدرو مادرشم قطع ارتباط کرده

خانوادت این دوماه نگفتن شوهرت کجاس؟حالتو ندیدن متوجه بشن؟

شوهرم چون ماموریته شک نکردن فکرکردن باهم صحبت میکنیم حتی برادرمم که با شوهرم ماموریته اونم شک نکرده بود

داداشام گفتن جداشی حامیت هستیم حمایتت میکنیم اما برگردی بهش حق نداری برگردی این خونه.میگن الان خونه ...

همون که گفتم به حرف داداشات گوش کن

دشمنت که نیستن

ولی اونومعلوم نیس اصلا دردش چیه مثل آدم بیاد حرف بزنه

پس خودتو دست کم نگیر فکر نکن زندگی همین عاشقانه روزای اول

انقدر راه طولانی 

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...