2777
2789
عنوان

دلتنگِ وطن📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2680 بازدید | 92 پست
آره اونم کره ایه خیلیم برند خوبیه اتفاقا ژل شست و شوهاش ضدآفتاباش ماسک صورتش و...و...خیلی چیزاشو داش ...

سلام گلم لطفا راهنمایی میکنی میخام ضدآفتاب تون آپ بگیرم ب نظرت تون آپ توکوبو بهتره یا اپیو؟؟ رنگ کدوم قشنگ تره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم ببخشید دیدم شما اطلاعات بالایی دارین میشه منم راهنمایی کنید تونر سیمپل اسنس حلزون یا ابرس ...

یا نظرت چیه کل روتین پوستیمو صفر تا صد برم سمت سیمپل ك قیمتشم مناسب تره  

یا نظرت چیه کل روتین پوستیمو صفر تا صد برم سمت سیمپل ك قیمتشم مناسب تره

سلام عزيزم. خوبى؟ نه توصيه نميكنم صفر تا صد روتين فقط از يک برند باشه ، حالا چه اون برند سيمپل باشه چه حتى كلينيک.

چون اولا هر برند حتى بهترين برندها، يه سرى از محصولاتشون خوب نيست واقعا! مثلا همين سيمپل ضدآفتابش اصلا خوب نيست!

و دوما اينكه روتين بايد شامل محصولاتى باشه كه به پوست آدم سازگار باشه! ممكنه شما شوينده سيمپل بهت بسازه ولى مرطوب كنندش نه! 

سلاممنم میخواستم ازت مشاوره پوست بگیرمپوستم خشکی و منافذ باز داره و دور چشمم هم تیرگی و چروک داره. ۳ ...

سلام عزيزم روزت بخير باشه

منافذ باز دوتا علت داره

١- يا پوست خيلى خشک و دهيدراته شده 

٢-يا اينكه پوست ديگه خيلى چربه

كه شما خودتونم گفتيد پوستتون خشكه و با توجه به بقيه توصيفات مثل تيرگى و چروک پس قطعا دهيدراته هم هست!

اگه در كنار تغذيه(مثل خوردن خيار يا خاكشير)

يه روتين ساده اما غنى داشته باشيد پوستتون پرآب ميشه و در نتيجه شفاف و درخشان ديده ميشه✨

يه شوينده بدون عطر مخصوص پوست خشک مثل شوینده بایودرما (صورتی رنگ)

یه مرطوب کننده آبرسان قوی مثل سراوی

ديگه ساده ترين و آسان ترين روتين ممكنه! البته ضدآفتابم كه فراموش نميشه قطعا….

سلام عزيزم. خوبى؟ نه توصيه نميكنم صفر تا صد روتين فقط از يک برند باشه ، حالا چه اون برند سيمپل باشه ...

من الان اسنس حلزون و آبرسان کوزارکس خریدم 

بارکد اصل بودن هم دارن 

اوکین دیگه؟

من الان اسنس حلزون و آبرسان کوزارکس خریدم بارکد اصل بودن هم دارن اوکین دیگه؟

حالا باركد كه ملاک نيست، واسه اونم ميتونن تقلب كنن ولى اگه از پيج معتبرى خريدى ايشالا كه مشكلى نيست و اصله❤️

سلام عزیزم وقت بخیر.ببخشید یک سوال داشتم توی یک تاپیکی در مورد محصولات پوستی کاربر ها رو راهنمایی کرده بودین خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.ببینید من پوستم خیلی خشکه و بیست و هشت سالمه احساس میکنم پوستم داره چروک میشه  مثلا خط لبخند و دور چشم یک مقداری حالا شما یک آرسان و مرطوب کننده عالی و کرم دور چشم تضمینی اگر به من معرفی کنید ممنون میشم واقعا دارم اعتماد به نفسمو از دست میدم😔